Jump to content

Vand / Schimb CNN Las Venturas

antiroby
 Share

Recommended Posts

Nick pe server: BriaN

Level: 66

Preţ: Undeva la 8.000.000.000$ negociabil, accept si schimburi cu alte case/business-uri+diferenta de la voi.

Alte detalii: Business-ul scoate undeva la 2.500.000$-3.000.000$ pe zi(depinde de zi). CNN LS scoate undeva la 4.500.000$-5.000.000$ pe zi, iar SF-ul undeva la 1-1.5 pe zi.

Sunt business-uri care poate scot mai bine si sunt mai ieftine, dar sunt doar 3 CNN-uri pe server si de acea pretul lor este mai ridicat. 

(!) Nu doresc sa-l vand in disperare, daca mi se ofera un pret cat de cat ok il dau.

Pentru a face o ofertă pentru un bizz trebuie să urmaţi următorul model:

Nick pe server:

Level:

Ofertă:

Alte detalii:

Edited by BriaN.

Nick pe server: Bucur.Georgian

Level: 71 

Ofertă: Palat in Ls pe el [findhouse 79]

Alte detalii: Astept quote

Nu imi place in mare parte, nu are parcare, nu are un interior cine stie ce, iar zona aceea in coasta are un mare dezavantaj, de renteri nici nu mai vorbesc.

Palatul tau nu merita mai mult de 4.000.000.000$, hai sa zic 5, dar deja e mult si 4.5. 

Pana ca si tu ai spus ca trebuie sa dai diferenta, chiar daca nu ai precizat aici(click).

Deci daca te decizi sa bagi diferenta aproximativa discutata in joc ma contactezi pintr-un PM.

(!) Am zis clar, nu ma grabesc sa-l dau, deci nu mai veni cu oferte de genul.

Nick: Preda_Marinel_007

Level: 68

Oferta: OMV Dilimore + A doua casa 4Dragons ( cea mai frumoasa ) + 3,5kkk cash !

Nick: Preda_Marinel_007

Level: 68

Oferta: OMV Dilimore + A doua casa 4Dragons ( cea mai frumoasa ) + 3,5kkk cash !

Alege OMV dillimore sau casa 4 dragoni + diferenta, dar bineinteles o diferenta frumoasa, nu ce ai pus tu mai sus.

@BriaN cauta-ma in joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.