Jump to content

Inselat De Catre Caldare_Ciprian

Nemesis_TM
 Share

Recommended Posts

Am fost inselat de catre Caldare_Ciprian .... 

Eu i-am dat lui banshee cu 30 kk pe loc la bank,si era si settings (lam chemat eu pentru afacere ) Si am zis sa imi dea si 31 kk peste 7 zile si nu a mai intrat de 6 zile pe samp si nici nu cred ca o sa mai intre ....

Settings a fost de fata cand am facut targul i-am dat banshee cu 30 kk si a mai ramas pe 7 zile sa imi dea si restul banilor 31 kk si nu mi-a mai dat ...

Eu acum ce fac de unde fac rost de banii aia ?

Am avut incredere in el + ca am crezut ca ii va fi frik pentru consecinte era settings langa mine .

Acum ar trebui sa imi dea banii dar .. nu cred ca o sa ii mai vad.

Eu insa il astept,il caut mereu in tabelul cu playeri sa vad daca e on dar nu a mai intrat decand am facut afacerea ..

macar daca shad9w mi-ar da bani de un banshee si eu ii dau aia 30 kk care mi-a dat atunci Caldare si cand o intra ii da shad9w

Va rog frumos ajutatima..

Eu l-am imprumutat cu 1kk dar 1kk nu e mult dar treaba e la mine de omenie. Esti om cu mine sunt om cu tine. Om de om dai mereu si cand mai da de noi caldararu si restu ca el si arculetz ce mai fac. Ce caldare daca are acum Yser_pearl si imi zice ca e fratisau eu trebuie sa il cred.

"Om de om dai mereu" am dreptate?!

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.