Nemesis_TM Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Am fost inselat de catre Caldare_Ciprian .... Eu i-am dat lui banshee cu 30 kk pe loc la bank,si era si settings (lam chemat eu pentru afacere ) Si am zis sa imi dea si 31 kk peste 7 zile si nu a mai intrat de 6 zile pe samp si nici nu cred ca o sa mai intre .... Settings a fost de fata cand am facut targul i-am dat banshee cu 30 kk si a mai ramas pe 7 zile sa imi dea si restul banilor 31 kk si nu mi-a mai dat ... Eu acum ce fac de unde fac rost de banii aia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xAlecs Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Dupa cum zice pe tot serveru-l: ''Nu dati bani imprumut la nimeni , o faci pe propia raspundere'' P.S: Si eu am vazut anuntul de catre Caldare , Da totusi .. tu ai dat masina , tu ai luat teapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 (edited) Caldare_Ciprian = Yser_Ping Vezi ca inca mai are Bansheeu sau defapt misepare ca l-a vandut sau incerca sa il vanda. Edited February 12, 2013 by sinnerzew Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmin7 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 caldare=yser sunt cei mai prosti oameni dupa sv asta.:)) Nu l'a vandut inca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabiste1nN Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 omu nu are pic rusine ... il credeam prieten si i-am dat 1kk imprumut si dupa dus a fost... nu mi de bani dar pt 1kk sa strici o prietenie ... o prostie ... aveti grija cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Daca ai incredere in cine nu trebuie... acum ramai cu 30kk nu cred ca mai recuperezi tu banii aia. Macar te-ai invatat minte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 Am avut incredere in el + ca am crezut ca ii va fi frik pentru consecinte era settings langa mine . Acum ar trebui sa imi dea banii dar .. nu cred ca o sa ii mai vad. Eu insa il astept,il caut mereu in tabelul cu playeri sa vad daca e on dar nu a mai intrat decand am facut afacerea .. macar daca shad9w mi-ar da bani de un banshee si eu ii dau aia 30 kk care mi-a dat atunci Caldare si cand o intra ii da shad9w Va rog frumos ajutatima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Leon] Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Si pe langa Caldare_Ciprian mai exista un nesimtit pe nume arculetz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloud. Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Astia care fac inselaciuni, merita sa ieie ban permanent fara sansa de unban. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Leon] Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Da dar banul sa fie pe IP-ul de la net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted February 13, 2013 Author Share Posted February 13, 2013 Deci nu am vazut asa ceva .... Cemai oameni .. Voi daca ati pierde 31 kk si ati avea 30 in bank dar 30 i-ati pierde ce ati face,pt ca sa zicem Caldare_ciprian vi a furat si vouo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Leon] Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Eu l-am imprumutat cu 1kk dar 1kk nu e mult dar treaba e la mine de omenie. Esti om cu mine sunt om cu tine. Om de om dai mereu si cand mai da de noi caldararu si restu ca el si arculetz ce mai fac. Ce caldare daca are acum Yser_pearl si imi zice ca e fratisau eu trebuie sa il cred. "Om de om dai mereu" am dreptate?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LusiaN Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Si eu am avut mai demult ceva asemanator cu infernusul cand era 30kk iam dat inf pe 21kk si dupa 3 zile nu mia mai dat aia 9kk asta e teai invatat minte . Alta data sa nu mai faci asa ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Da frate dar bunul simt ma sa vad si eu ca e om care isi tine promisiunea.. Dar eu cred ca daca il vad in realitate e tigan. :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulinkov Posted August 20, 2013 Share Posted August 20, 2013 Clar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts