Jump to content

Reclamatie BOGHYZEW-inactivitate!


RAGGAZZO

Recommended Posts

Nick-ul tau:Narcis666
Nick-ul celui reclamat:BOGHYZEW
Detalii (+ poze, video, etc.):Acum 2 zile aproape am dat quitgroup din mafia yakuza, si am venit la hq sa imi iau masinile cand deodata vine HendoN fostul meu coleg si fara sa zica nimic trage si ma omora! Liderul Boghyzew nu a raspund la reclamati de 4 zile!                                             

           Aici spune Tibi:Daca nu raspunde la reclamatii o vreme (2-3 zile) inseamna ca nu-si face datoria de lider, deci o   

 sa fie inlocuit.

  Sunt aporape 2 zile de cand am facut eu reclamatia si 4 zile sunt de cand au facut alti si tu nimic, si nu ma lua ca nu tia mers forumu macar recunostea ca in loc sa raspunzi la reclamati stai si te joci cu turfurile!

Link to comment
Share on other sites

Ti se par 2-3 zile de cand ai facut postul pe forum in topicul Yakuza - Reclamatii , reclamatiile tale sunt  postate pe 17.06.2013

, adica o zi asta ti se pare inactivitate e dreptul meu sa imi las membrii sa raspunda daca au ceva de zis , sa aduca un contrargument !

 

Nu am avut timp sa raspund la toate reclamatiile am creat topicuri noi , m-am ocupat de organizarea mafiei etc , mici caderi de net , forumul nu a mers aseara deci nu mi se pare ca sunt inactiv ca lider chiar ma ocup de mafie . Cat despre tine Narcis666 , tu ai iesit din Yakuza ca nu ti-am dat rank 6 sau nu am facut cum vroiai tu ! 

 

Tu chiar ti-ai propus sa ma demiti  nu ? doar pentru ca nu ti-am dat rank ?  :)) stiu deja ca ai vorbit cu altii ca la sedinta sa primesti rank 6 .

 

 

Si uite ce zici pe Aleks.  : curge cu reclamati te dau afara !   :))) 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.