RAGGAZZO Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Nick-ul tau:Narcis666Nick-ul celui reclamat:BOGHYZEWDetalii (+ poze, video, etc.):Acum 2 zile aproape am dat quitgroup din mafia yakuza, si am venit la hq sa imi iau masinile cand deodata vine HendoN fostul meu coleg si fara sa zica nimic trage si ma omora! Liderul Boghyzew nu a raspund la reclamati de 4 zile! Aici spune Tibi:Daca nu raspunde la reclamatii o vreme (2-3 zile) inseamna ca nu-si face datoria de lider, deci o sa fie inlocuit. Sunt aporape 2 zile de cand am facut eu reclamatia si 4 zile sunt de cand au facut alti si tu nimic, si nu ma lua ca nu tia mers forumu macar recunostea ca in loc sa raspunzi la reclamati stai si te joci cu turfurile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1996 Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ti se par 2-3 zile de cand ai facut postul pe forum in topicul Yakuza - Reclamatii , reclamatiile tale sunt postate pe 17.06.2013 , adica o zi asta ti se pare inactivitate e dreptul meu sa imi las membrii sa raspunda daca au ceva de zis , sa aduca un contrargument ! Nu am avut timp sa raspund la toate reclamatiile am creat topicuri noi , m-am ocupat de organizarea mafiei etc , mici caderi de net , forumul nu a mers aseara deci nu mi se pare ca sunt inactiv ca lider chiar ma ocup de mafie . Cat despre tine Narcis666 , tu ai iesit din Yakuza ca nu ti-am dat rank 6 sau nu am facut cum vroiai tu ! Tu chiar ti-ai propus sa ma demiti nu ? doar pentru ca nu ti-am dat rank ? :)) stiu deja ca ai vorbit cu altii ca la sedinta sa primesti rank 6 . Si uite ce zici pe Aleks. : curge cu reclamati te dau afara ! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1996 Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Time Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Nu cred ca pleaca de undeva reclamatiile , se raspunde cand se poate si cand are timp lider-ul. nu are rost aceasta reclamatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.