Aleks.. Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Nick-ul tau:Aleks.Nick-ul celui reclamat:BOGHYZEWDetalii (+ poze, video, etc.):Ma-m trezit civil deodata si nu stiu ce am facut sa merit demitere! scuzati de intarziere dar am avut probleme cu pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1996 Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Aleks.sau mai bine zis Narcis666 , tu chiar nu ai ce face decat sa faci reclamatii aiurea ca te-am dat afara fara motiv. Tu mi-ai cerut sa te scot de pe contul Aleks. si sa te bag cu Narcis666 Rod adminii sa verifice legatura dintre cele 2 conturi si cati bani au fost transferati de pe un cont pe altul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 @, nu stiu ce e atat de greu de respectat regulamentul liderilor, sunt niste reguli simple, scrise cu bold si cu rosu. -Pentru orice demitere(/uninvite) este nevoie de un motiv clar si de dovezi existente, in cazul unei plangeri. Daca liderul nu aduce nicio dovada, acesta o sa fie sanctionat. Pentru acest /uninvite dat fara dovezi o sa primesti un warn la lider. La repetarea acestei greseli sanctiunea o sa fie ceva mai mare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.