Qiuu Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Nick-ul tau: QiuLevel-ul detinut: 16Nick-ul celui reclamat: bUjie_t0mb3roN O descriere a situatiei: El a incercat sa sparga banca iar eu cu Tudy1995 l-am oprit, pentru asta ne-a jignit.Dovezi (poze, video, etc.): /image/tel6zk8cb/]/image/laho8kbaz/]/image/b2z4w5p2z/]/image/rs0ks2lob/] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Nick-ul tau: Qiu Level-ul detinut: 16 Nick-ul celui reclamat: bUjie_t0mb3roN O descriere a situatiei: El a incercat sa sparga banca iar eu cu Tudy1995 l-am oprit, pentru asta ne-a jignit. Dovezi (poze, video, etc.): bUjie_t0mb3roN face parte din Corleone Family, iar de vrei sa-l reclami, reclamal la noi in Familie nu aici! :-j Link to comment Share on other sites More sharing options...
settings Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 bUjie_t0mb3roN-face parte din Corleone Family, reclamal la factiunea lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.