Jump to content

Reclamatie - Sill3nt - Abuz de functie

NKL.

Recommended Posts

Nick-ul tau: Kalyww
Level-ul detinut: 3
Nick-ul celui reclamat: Sill3nt
O descriere a situatiei: Buna ziua , deci sa va explic. Iesisem din PD dupa ce m-am predat cu wanted 1 ,apoi vroiam sa gasesc un autovehicul cu care sa ma duc la job. Am gasit un sanchez personal , l-am furat bineinteles si proprietarul acesteia ( fiind in PD ) m-o vazut. Mi-a dat wanted 1 pentru furt ca a zis ca asa scrie in regulament , nu aveam nimic in potriva. Apoi mi-a dat wanted 6 pentru ca nu vroiam sa ii inapoiez vehiculul. pe motiv: RUNNER . Iar dupa am vazut ca a venit cu un COLEG din PD sa ma omoare , am incercat sa fug , dar mi-a facut pana si m-o omorat si am primit 30 minute jail. Sa completez ca ii cerusem si o mica plata sa mi-o trimita in cont ca sa ii zic unde am pus sanchezul, dar el a venit direct sa ma omoare FIX dupa ce mi-a dat wanted 6. 
Dovezi (poze, video, etc.):  

Dovada Nr.1 : - aici mi-a dat wanted dupa ce m-o vazut cu prietenul lui Geo1998 ( el tragea dupa mine sa ma omoare ) dintr-un bullet.

http://www5.picturepush.com/photo/a/13348598/640/13348598.png

Dovada Nr.2 : -aici m-o omorat Geo1998. Poza nu este prea clara deoarece nu am apucat sa fac poza exact la timp dar aveti destule dovezi si aici. Se vede ca Geo1998 se bucura dupa ce m-o omorat.

http://www3.picturepush.com/photo/a/13348621/img/13348621.png

K: Deci ceea ce vreau eu este sa se faca dreptate deoarece pentru FURT se da wanted 1 si nu wanted 6. Am stat 30 minute degeaba in jail.

P.S. Stiu ca el va veni cu prietenii lui din PD impotriva mea dar macar sa stie lumea ca abuzeaza. :|

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.