Jump to content

Reclamatie Time

Robert-deleted

Recommended Posts

Nick-ul tau: Chelios
Nick-ul celui reclamat: Time
Detalii (+ poze, video, etc.): Prietene , nu-mi bat eu capu sa te injur pe tine nu meriti efortu , in primu rand il injurasem pe baietasu ala care tragea cu deagle in mine.Inainte sa iti zica sa ii iei arma trasese in mine.Daca tu te simti , partea a 2a....arata-mi si mie unde am specificat ca tu , time esti ceea ce am scris. pentru ca la reason ai pus "Banned by: Time_Cross, reason: limbaj fata de admin"

Limbajul folosit de tine este foarte jignitor. De fiecare data iti permiti sa spui cuvinte de care nu esti in stare sa le sustii. Crezi ca daca spui cuvinte jignitoare la un event facut de mine si te afli chiar in stanga mea nu este luata in considerare? Nu ne jucam ca la gradinita aici, nu avem toti un grad ca unu sa isi permita sa jigneasca pe altul dupa cum il duce capul sau nu. Nu esti la prima abatere , de data asta trebuia sa fie permanent dar am fost cat de cat indulgent si te-am lasat in continuare sa joci pe server.

Poza de la event: http://i.imgur.com/d4CEKJM.jpg

Poze din zilele anterioare pentru care nu te-am sanctionat: 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.