Jump to content

Reclamatie Time

Robert-deleted

Recommended Posts

Nick-ul tau: chelios
Level-ul detinut: 30
Nick-ul celui reclamat: Time
O descriere a situatiei:
Dovezi (poze, video, etc.):

http://bugged.ro/topic/15583-reclamatie-time/

Ba baiatule tu esti cu capu , eu nu am spus ca nu am injurat idiotule.Am specificat faptu ca mi-ai dat 10 zile pentru insulte admin , tu care ai crezut ca te-am facut pe tine labagiu , il injurasem pe ala care trasese in mine si eram in apropierea ta pentru ca ala se oprise langa tine sa-ti zica sa ii iei arma,ce nu iti este clar?Eu am facut reclamatie pentru motivul si durata banului care am primit-o.Nu intelegi ca eu nu te-am injurat pe tine sau esti redus mintal.Vrei sa ma scoti din sarite sa-mi dai ban permanent,nu-s idiot sa te injur pe tine la ce abuz faci fata de mine idiotule.

Nu mai inchide tu topicul suferindulele,reclamatia e contra ta lasa pe altii sa decida nu tu bai pripasule.Ai rank 3 si te crezi mare admin.Mai iesi in lume ca ti-au luat mintile aerele astea de admin.

Acum poti spune ca te-am injurat.Daca nu esti capabil sa intelegi o reclamatie citeste-o pana o intelegi.Gluma a naturii ce esti

Pune inregistrarea sa vedem pe cine injuram si pe cine fugream eu la event sa vada toata lumea.In poze se vede ca aveai fraps,pune sa vedem.Nu dau nici 2 bani pe tine,am mereu altceva mai bun de facut decat sa injur pe cineva care oricum e vai de capu lui

Si ce castigi daca suferi intr-o reclamatie? Castigai mai mult daca faceai o reclamatie ca un om cu capul pe umeri.

Probabil iti scoateam si banul, dar pentru jignirile din acest topic, banul ramane la 10 zile, iar la urmatoarea abatere de genul o sa primesti ban permanent pe forum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.