razvy96 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick-ul tau: ElGangstaLevel-ul detinut: 18Nick-ul celui reclamat: CaddyFTWO descriere a situatiei: A pierdut la paint si a inceput sa ma injure.Dovezi (poze, video, etc.):http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/cvy9akq/1cdc21b0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caddy Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Pe m*** am pierdut-o in paint. Tu si fanu' de Android faceati team ca niste ratati ce sunteti si cand v-am spus sa incetati cu asta ati inceput sa suferiti. Le dau dreptate alora care au plecat de pe server din cauza martalogilor de pana in 15 ani care sunt prea batuti in cap pentru lumea asta. Ma pis pe tine si pe reclamatia ta, bine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leobaicu3 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Pe m*** am pierdut-o in paint. Tu si fanu' de Android faceati team ca niste ratati ce sunteti si cand v-am spus sa incetati cu asta ati inceput sa suferiti. Le dau dreptate alora care au plecat de pe server din cauza martalogilor de pana in 15 ani care sunt prea batuti in cap pentru lumea asta. Ma pis pe tine si pe reclamatia ta, bine? Cer warn si pe forum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daazzo Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 CaddyFTW primeste warn pentru limbaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.