Jump to content

Probleme drievere

vladistosky
 Share

Recommended Posts

Salutare buGGed!

Am si eu o problema destul de mare. Ieri mi-am reinstalat windows-ul, un windows 7, iar cand am terminat instalarea lui mi-am adus aminte ca nu mai am driverele, stiu am un IQ de -50. Acum chestea e ca am gasit pe net driverele pentru calculatorul meu dar nu merge cel de la placa video (nVidia), in romana zice ceva de genul "Trebuie sa instalezi un driver Intel" dar le-am instalat toate care erau acolo.

Link (drivere de la notebook-ul meu): http://www.msi.com/product/nb/CX623.html#/?div=Driver&os=Win7%2064

Poza cu eroare de la nVIDIA: 

​Help please! Nu pot juca SA:MP de pe calculatorul meu, trebuie sa merg la vecini! :( :))

Downloadeaza ultimul update la driver de aici : http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

Daca nu merge nici asa, incearca sa-ti gasesti CD-ul cu driverele....

p.s: ai grija cum selectezi driverele, o sa-ti dea aceeas eroare daca nu precizezi bine ce placa ai.

Imi da alta eroare acum :|

Salut ! 

Te pot ajuta eu , fa in urmatorul mod :

Dute in control panel apoi in Windows Update apoi dai Install Updates.

WOW ! Man acum pot sa ma joc LoL, Fifa si altele dar SA:MP-ul tot nu merge :| Imi da crash imediat dupa ce dau connect ! Help please :o3, ai 5kk daca ma ajuti! :| :) 

WOW ! Man acum pot sa ma joc LoL, Fifa si altele dar SA:MP-ul tot nu merge :| Imi da crash imediat dupa ce dau connect ! Help please :o3, ai 5kk daca ma ajuti! :| :)

Inlocuieste crac.k-ul (gta_sa.exe)

Edited by kZk-

Salutare buGGed!

Am si eu o problema destul de mare. Ieri mi-am reinstalat windows-ul, un windows 7, iar cand am terminat instalarea lui mi-am adus aminte ca nu mai am driverele, stiu am un IQ de -50. Acum chestea e ca am gasit pe net driverele pentru calculatorul meu dar nu merge cel de la placa video (nVidia), in romana zice ceva de genul "Trebuie sa instalezi un driver Intel" dar le-am instalat toate care erau acolo.

Link (drivere de la notebook-ul meu): http://www.msi.com/product/nb/CX623.html#/?div=Driver&os=Win7%2064

Poza cu eroare de la nVIDIA: 

​Help please! Nu pot juca SA:MP de pe calculatorul meu, trebuie sa merg la vecini! :( :))

N-ai ce-i face , singura solutie e sa schimbi placa , e prea veche si nu a fost inca testata pe windows 7 .

Asta pt cei care au problema respectiva , am vazut ca s-a rezolvat

Edited by Aktiv_Vodka

N-ai ce-i face , singura solutie e sa schimbi placa , e prea veche si nu a fost inca testata pe windows 7 .

Asta pt cei care au problema respectiva , am vazut ca s-a rezolvat

A rezolvat.Nu vezi ?:|

• 1 month later...
  • 1 month later...