Tiger_999 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Nick-ul tau:R4zoRLevel-ul detinut:20Nick-ul celui reclamat:VyraO descriere a situatiei:Am facut un schimb un banshee pt bullet si puneam eu dif iam dat masina cu 1 dolar eu primul apoi a luato a fugit si a dat towcar la masina lui.Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/7naxn498/702e5f57/ Banshee era singura mea masina si am bagat toti bani in ia daca nu o primesc inapoi din pacate ma voi lasa de server si am donat degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versu Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Da..si mie vroia sa imi faca la fel,era ceva suspect la el cand ii ziceam de admini..i'am spus sa chem un admin si zicea ca nu sta el dupa admini..:-j ..Acest copilas..trebuie banat macar pentru 3 zile..sa se invete minte..sa nu mai dea tepe:-j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Şi voi învătati-vă minte şi nu mai daţi sellcar la cei care nu vă da banii pe maşină ,puneţi frate Preţul şi dacă o vrea /acceptă şi gata nu vrea ,nu are bani pt acea maşină Punct şi gata ce-i atâta harababura aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Mie vroia sa-mi dea bullet pe Cheetah =)) . Scapati de acest copilas "Vyra", si datii masina inapoi omului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Doamne io am patit acelasi lucru! Iam dat banshe pe 1$ a dat /towcar la bullet si dupa 2 minute a dat /q.... Mie DragosT mi a facut asta.. (o sa se uite shad9w in loguri si o sa vada ... o sa ieie ban aman2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 r4zor - ti-ai primit masina. Data viitoare s-ar putea sa nu iti mai recuperezi nimic. Asteapta sa vina admini la afacere. vyra primeste ban 1 zi pentru teapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.