Jump to content

Reclamatie Vyra!am Fost Inselat La Un Schimb De Masini!


Tiger_999

Recommended Posts

Nick-ul tau:R4zoR
Level-ul detinut:20
Nick-ul celui reclamat:Vyra
O descriere a situatiei:Am facut un schimb un banshee pt bullet si puneam eu dif iam dat masina cu 1 dolar eu primul apoi a luato a fugit si a dat towcar la masina lui.
Dovezi (poze, video, etc.): 
http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/gallery/7naxn498/702e5f57/

Banshee era singura mea masina si am bagat toti bani in ia daca nu o primesc inapoi din pacate ma voi lasa de server si am donat degeaba.

Link to comment
Share on other sites

Da..si mie vroia sa imi faca la fel,era ceva suspect la el cand ii ziceam de admini..i'am spus sa chem un admin si zicea ca nu sta el dupa admini..:-j ..Acest copilas..trebuie banat macar pentru 3 zile..sa se invete minte..sa nu mai dea tepe:-j

Link to comment
Share on other sites

Şi voi învătati-vă minte şi nu mai daţi sellcar la cei care nu vă da banii pe maşină ,puneţi frate Preţul şi dacă o vrea /acceptă şi gata nu vrea ,nu are bani pt acea maşină Punct şi gata ce-i atâta harababura aici?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.