dragosEU Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 In primu rand, sa incepem cu cateva reguli:Daca aveti peste 200k (cash + banii din banca) nu veti primii ajutor. Puteti cere doar 1 singura data ajutorul. Doar playerii cu level cuprins intre 2 si 10 vor primii ajutor, adica de la Level 1, Pana la Level 10. Sa respecte toti termenii de la "Conditii" Respectati Modelul de cerere, respectiv modelul de donatie. Aveti un comportament civilizati sau nu veti primii ajutor ConditiiBanii sa nu depaseasca 200k. Sa ai un comportament civilizat Nu conteaza daca esti mebru unei factiuni, sau esti civil. InformatiiIn primul rand vreau sa va spun ca mie nu imi reiese nici un profit, vreau doar sa ajut playerii de level mic, pentru ca si eu am fost ajutat, si stiu cum este.Contact:Y!M: b[email protected] Nume In-Game: dragosEU.. Skype: dragos.bucutea Desigur, astept si sponsorizari, doritori sa ii ajute pe altii, oameni cu suflet mare.Donatiile se fac prin /pay sau /transfer, si ma anuntati inainte, sa verific.La sfarsitul acestui post, exista lista cu playerii care au fost ajutati pana acum, dar si lista cu playerii care au facut Sponsorizari"Model pentru cerere ajutor:Nick:Level:Poza /stats:Poza /licenses:Alte precizari:Model pentru donatori:Nick:Level:Factiunea din care faci parte:Suma donata:Dovada:MODEL – PROPUNERI/OPINII:Nume in joc:Level:Factiunea din care faci parte:Sustii informarea jucatorilor in legatura cu existenta acestui topic?:Propunerea ta:Opinii: As aprecia un + 1 :D Playeri ajutati: 1.TroubleMaker. Sponsori: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroubleMaker Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick: TroubleMaker Level: 9Poza /stats: http://i.imgur.com/x01HwOY.jpg Poza /licenses: http://i.imgur.com/A9RFDqt.jpg Alte precizari: Ajutor va rog Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosEU Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 @@TroubleMaker vei fii ajutat cand o sa te gasesc online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosEU Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 @@iSmoke ,@ ,@ ,@@Tibi T/C va rog,vad ca nimeni nu doreste ajutor.Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.