Ionut Bedeoan Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Buna ziua buGGed.M-am decis sa creez acest event deoarece nu a mai fost creat pana acum. In primul rand am vrut sa fac acest event pentru a mai si rade,deoarece de asta sunt create jocurile pe PC pentru a ne distra.Am vazut multe evente unde toti se chinuiau sa dea raspunsul corect si nu se distra nimeni,totul era doare pentru bani. In al 2-lea rand am creat acest event pentru a putea participa toti playerii de pe buGGed indiferent de nivel.Este un event in care nu trebuie sa cunosti jocul/sa ai experienta ci doar sa stii un banc si sa il publici. Asadar ,o sa v-a spun regulile acestui event,ele fiind putine si usoare,dar e foarte important sa le respectati: In acest event trebuie sa aduceti 1 banc(sa aiva maxim 40 randuri ca sa nu fie plictisitor de citit). Nu aveti voie sa dati reply si sa spuneti ca el a avut cel mai bun banc.Ex:Mama ce tare banc ai avut X =))Meriti sa castigi''.Daca vreti sa spuneti dati un PM mie. Prin bancurile voastre nu aveti voie sa ii injurati/faceti de ras pe anumiti playeri. Nu faceti dublu post. Postati dupa modelul de mai jos. Bun,acum o sa va dau modelul de postare: Nickname: Bancul(maxim 40 randuri): Parere despre event: Alte precizari: Acum o sa va dau cateva detalii tehnice: Bancul castigator v-a fi ales de mine si doar el v-a primii premiul. Premiul este de 100.000$ pe editie. O editie v-a dura 1-2(maxim)zile,in functie de numarul de bancuri postate. Premiul o sa il primiti in joc,contactati-ma la numarul de telefon: 85514. Asta a fost tot ce am avut de spus,v-a urez distractie placuta si fie ca cel mai bun sa castige ;) . Daca v-a place acest event m-a puteti ajuta si pe mine cu un +1.Dand click pe butonul din josul postului.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Andrei Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nickname: Sobo Bancul(maxim 40 randuri):O femeie avea un amant care o vizita cand sotul era plecat la serviciu . Intr-una din zile fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul din dormitor. Ea il primeste pe amant si sotul ei vine acasa pe neasteptate, asa ca ea il ascunde pe amant tot in sifonier. Baietelul spune “E intuneric aici.”Barbatul sopteste “Da, este.”Baiatul -”Am o minge de baseball.”Barbatul -”Foarte bine.”Baiatul -”Vrei s-o cumperi?”Barbatul -”Nu, multumesc.”Baiatul -”Tata e afara.”Barbatul -”OK, cat costa?”Baiatul – “$250.”Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier.Baiatul -”E intuneric aici.”Barbatul -”Da, este.”Baiatul -”Am o manusa de baseball.”Barbatul -”Cat vrei pe ea?”Baiatul -”$750.”Barbatul -”Fie.”Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului : “Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball.”baiatul ii spune ca nu poate pt ca le-a vandut unui prieten.Tatal: “Si cu cat le-ai vandut?”Fiul: “$1000.”Tatal spune “Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Te duc la biserica, trebuie sa te spovedesti”.Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesional si inchide usa .Baiatul: “E intuneric aici.”Preotul: “Iar incepi?” Parere despre event: Foarte funny Alte precizari: ---- Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian27 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nickname: MaRl4N Bancul(maxim 40 randuri):Un bărbat sună la emisiunea de muzică a unui post de radio şi spune: - Tocmai am găsit un portofel cu o sută de mii de coroane în el. Mai erau şi numele şi adresa numitului Jan Ziegler, de pe Strada Seifert numărul 3, din Praga. - Bine. Şi cum te putem ajuta noi?, intreabă gazda emisiunii. - Mă gândeam să-i dedicaţi o melodie.. Parere despre event:tare Alte precizari:nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedoBear012 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nickname: PedoBear012 Bancul(maxim 40 randuri):Alinutza era in camera cu iubitul ei.Mama fetei ii spune ca daca baiatul o saruta sa strige mere,daca ii pune mana pe sani sa strige pere,iar daca ii pune mana mai la subsol sa strige gutui.Dupa o jumate de ora Alinuta incepe sa strige:-SALATA DE FRUCTE!!-SALATA DE FRUCTE!! Parere despre event:Prea multa seriozitate pe sv. , ne mai distram si noi :D Alte precizari:Cel mai tare banc sa castige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GociaMihai Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Bula si Strula gasesc o gaina cu oua de aur.Gaina:- nu ma mancati, ca va dau la fiecare cate trei oua.- Ce sa facem cu ele?- Daca spargeti unul si va puneti o dorinta, vi se indeplineste.- OK.Se intalnesc ei dupa un an. Strula - Mertan, gagici, $, etc. Bula, nimic.Strula: - Ce-ai facut, ma? Uite-te la mine ce bine am ajuns.Bula: - Stai sa vezi. Cum am ajuns acasa, m-am impiedicat de prag, mi s-aspart un ou si am mai si injurat "Mii de puli". Si s-a umplut casa de puli.- Asa, si?- Pai, al doilea ou, l-am spart: "Sa plece toate pulile"- Si al treilea ou? Macar niste dolari, acolo...- Pai, al treilea a trebuit sa-l sparg ca sa vina a mea inapoi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Intră un tip în biserică pentru a se spovedi. Preotul îl întreabă:- Cu ce ai păcătuit fiul meu?- Părinte, eu sunt foarte lacom.- Lăcomia este un păcat greu. Pentru a te ierta, trebuie să dai 50 de euro primului om întâlnit în calea ta.- 50 de euro, unui necunoscut????- Fiul meu, dacă vrei să ajungi la calea cea dreaptă, anume cu asta trebuie să începi.Iese tipul din biserică, afară nimeni, merge un pic vede o femeie, pantofi pe tocuri, fustă mini, câteva straturi de cosmetică, se apropie de ea, îi întinde 50 de euro și-i spune:- Poftim, luati-i vă rog.- Nu, e prea puțin, trebuie minim 100- De ce 100??? Părintele a zis 50.- Păi da, dar părintele e client fidel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endios Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Nickname: Endios666™ Bancul(maxim 40 randuri): S-a deschis un centru pentru oameni cu probleme mintale. In prima zi dupa stingere nebunii evadeaza....paznici alearga dupa ei ii prin si fac un gard de2m. In a 2 zi dupa stingere nebunii evadeaza ....paznici alearga dupa ei ii prin si fac un gard de 5m. In a 3 zi dupa stingere nebunii evadeaza ....paznici alearga dupa ei ii prin si fac un gard de 10m. In a 4 zi dupa stingere nebunii evadeaza ....paznici alearga dupa ei ii prin si fac un gard de 5cm. In a 5 zi dupa stingere nebni nu mai evadeaza...uimiti paznici se duc la nebuni si ii intreaba: Dar acum dc nu ati evadat? Nu am avut pe ce sa punem scara.... Parere despre event: \ Alte precizari: Nu vreau premiu`. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evander Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 NickName: Split666 Bancul(maxim 40 randuri) : Bula,Strula si Tiganul au castigat la loterie o excrusie in jungla.In timp ce mergeau pe acolo si taiau liane si sareau si ce mai faceau ei au dat de un trib de canibali. Bula : Stati nu ne mancati am castigat o excursie si doar ne plimbam va rugam nu ne mancati. Seful Tribului : Nu o sa va mancam acum.Legatii si ne vedem la sat. Dupa ce au ajuns la sat seful tribului le spune : Seful Tribului : Daca vreti sa traiti trebuie sa va duceti in jungla si sa alegeti 10 fructe de acelasi fel iar apoi va intoarceti aici si va voi spune ce trebuie sa faceti cu ele. Primul vine Bula : Bula : Uita sefule am adus 10 banane ce trebuie sa fac cu ele ? Seful Tribului : Trebuie sa ti le bagi in fund pe toate 10.Dar daca vei rade sau macar face un gest te omoram. Baga Bula 1,baga 2,baga 3 .......baga 7 tipa si il omoara.Vine Strula cu ghindele. Strula : Si ce trebuie sa fac ? Seful tribului ii explica.Baga strula 1 2 3 4 5 6 7 8 si la a 9 a rade si il omoara si pe el.In rai Bula si Strula : Bula : Bai Strula de ce ai ras ma ca tu scapai auleeeuu. Strula : Nu am putut ma sa ma abtin cand l-am vazut pe Tigan ca venea cu 10 ananasi in mana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmyst Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Nickname: Redmyst Bancul: Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal? Se gandeste profesorul... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal. Parere despre event: Interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeValentin Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Nick : CrX Banc: Olteanul merge la casa de bilete: - Vreau un bilet!- Unde?- Aici, în palmă!- Dar unde vreţi să mergeţi?- La cumnatu'meu.- Bine, bine, dar unde stă cumnatul dv.?- Lîngă nişte prieteni!- Dar în care sat? - În Scorniceşti.- Ia biletu'.Olteanul iese pe peron şi vede că trenul tocmai a ieşit din gară. Se mai uită o dată la tren, după care se uită la bilet şi spune rîzînd:- Tu poţi să pleci, biletu'-i la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Bedeoan Posted June 24, 2013 Author Share Posted June 24, 2013 Nickname: Redmyst Bancul: Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului: - Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Profesorul: Da. - Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal? Se gandeste profesorul... nu stiu, si ii mareste nota. Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal. Parere despre event: Interesant. Winner felicitari.Contacteaza-ma in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin123 Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nickname: PaRaDoX. Bancul(maxim 40 randuri): Comandantul unei sectii de politie, colonelul, se afla la pescuit. La un moment dat se agata in undita pestisorul de aur."Domnu' colonel, domnu' colonel, te rog io mult, da-mi drumul inapoi in apa si promit sa iti indeplinesc o dorinta!""Bine, ma pestisorule", zice comandantul. "Ia, hai, du-te inapoi in apa", si-i drumul. Dupa care se uita colonelul de jur imprejur, se tot gandeste la o dorinta si vede in departare, pe muchia unui deal, un cal."Pestisorule, vreau sa am scula cat a calului aluia din varful dealului".Pocneste pestisorul din coada, ii indeplineste dorinta si pleaca.Mandru, comandantul se duce direct la unitate si il striga pe soldatul Vasile:"Soldat, vino imediat la mine! Baga mana in pantalonii mei!""Sa traiti, dom' colonel, da' cum sa fac asa ceva? Cum sa va bag mana in pantaloni?!?""Ordin, soldat!"Baga soldatul mana in pantalonii colonelului, iar colonelul il intraba:"Ei, ce parere ai?""Domnu' colonel, sa traiti, da' asa pi...zda n-am mai pipait niciodata!" Traim intr-o tara de tampiti! Parere despre event: Foarte buna Ideea. Alte precizari: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micheal_Scofield Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nickname: Michael_Scofield Bancul(maxim 40 randuri):Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba:- Buna ziua,fiti amabila,aveti paine?- Da avem,de care doriti?- Pai aveti mai multe modele?- Da,de azi de ieri,si de alaltaieri.- Bineinteles ca doresc una de azi!- Reveniti va rog peste 2 zile . Parere despre event: Un event frumos. Alte precizari: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.Andrei Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nickname: NegruuBancul(maxim 40 randuri): Un tip la farmacie: - Dati-mi si mie un prezervativ, ca merg la prietena mea si o comit in seara asta, ca e buna rau... Defapt dati-mi doua, ca are o mama... Auu!... Si pe aia o ard.. Ba nu! Dati-mi trei, ca are si o sora bunaaa... Ii da farmacistul prezervativele, merge el acasa la prietena lui, vine si tatal, se aseaza in capul mesei, si isi apleaca toti capetele sa faca rugaciunea inainte de masa. Dupa jumatate de ora, tipul inca isi face rugaciunea, iar prietena lui ii sopteste: -Vai, iubitule, nu stiam ca esti asa credincios... -Nici eu nu stiam ca taica-tu e farmacist !Parere despre event: Foarte tare ideea.Alte precizari: Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanGTT Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Nick:[ThugLife]BogdanGTT Bancul zilei: O tipa vine acasa foarte suparata!Sotul sau o intreba:- Ce s-a întîmplat, dragă?- Doctorul mi-a zis că sufăr de o boală.- Ce boală, draga mea?- Ceva cu S!- SIDA?- Nu, parcă nu!- Sifilis?- Cred că da!Înnebunit, tipul dă telefon la secretara directorului său, acesta îl sună pe director, care îşi sună prietena...A doua zi, la policlinică se prezintă 100 de persoane pentru analize.Inainte de a intra, soţia îi zice:- Dragă, mi-am adus aminte de ce anume sufăr.- De ce anume, draga mea?- Scleroză! ***** Bărbatul către Dumnezeu:- De ce ai făcut femeia să fie aşa frumoasă?- Ca să o iubeşti.- Dar de ce ai făcut-o aşa proastă?- Ca să te iubească şi ea pe tine ***** În timpul unei dispute, o femeie îi spune soţului ei:- Am fost nebună cînd m-am măritat cu tine!- Ştiu, da', cum eram îndrăgostit la vremea aceea, nu am observat! ***** Dupa o aventură de două luni, o tînără îl întreabă plină de emoţie pe iubitul ei:- Cînd o să mă prezinţi rudelor tale?- Draga mea, deocamdată e imposibil. Copiii sînt la ţară, iar nevastă-mea e plecată într-o delegaţie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barbeque Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Nickname: Barbeque Bancul(maxim 40 randuri): Bula vine din Germania si se lauda lu Strula ca a cumpar de acolo, Un aparat de facut laba. Strula era foarte gelos asa ca s-a hotarat, Sa plece si sa isi cumpere si el. Peste 3 zile vine Strula acasa mandru cu aparatul lui. Il pune Trece un Orgasm, Trec doua, Trec trei, Trec patru, Dar aparatul nu se mai oprea... Disperat il suna pe Bula si ii spune. -Maa Bula, Cum se opreste aparatu ista ca nu mai pot... -No ma bine uite... Ai un buton Verde? -Da ma am. -Ai un buton galben? -Da ma am. Ai unu rosu? -No ma nu am.. -Ai pus-o... Ala e aparat de muls vaca nu se mai opreste pana la 30 kg... Parere despre event: Super. Alte precizari:- Nickname: Barbeque Bancul(maxim 40 randuri): Era Ion in curte la un targ de vechituri.. Cand de odata ii vine pofta de sex. -Faaaa Mariee!!! Mie imi vine amu amu t-o trag! -Nu fi porc mai Ioane.. Ne vad oamenii.. -No mie nu imi pasa uite cum face.. Tu te apleci jos si te prefaci ca iei cva de jos si eu t-o dau pe la spate.. -Bine.. Zis si facut se apleaca Maria si Ion isi face treaba dar.. -Bineee Marie ohh ce bine e dar.. O tara mai la dreapta.. -Binee Marie ohh ce bine e dar.. O tara mai in fata.. -Bine Marie ohh ce bine e dar.. O tara mai in spate.. -Bine Marie ohh ce bine e dar... -Ba Ioane ce draq faci? Ma futi sau ma parchezi? Parere despre event: Super. Alte precizari:- Nickname: Barbeque Bancul(maxim 40 randuri): Bula si Strula s-au prabusit cu avionul in jungla. Noaptea Bula doarme in Avion si Strula pe Avion, Vine un Trib De canibali si Strula fiind afara , il fute de se ia dracu.. Lafel si in a doua zi.. Lafel si in a treia.. Povestea se repeta toata saptamana pana cand Strula ii zice lu Bula.:-Ma hai sa facem schimb de locuri.. -Bine ma... La noapte vin canibalii.. Si spun..: -No ma.. Uite pe asta l-am futut destul.. Hai si la ala din avion.. Parere despre event: Super.! Alte precizari: Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAGNA Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Un urs se duce la farmacie.Ursul: – 50 de prezervative, va rog!Doi iepurasi, in spatele lui, isi dadeau coate si radeau de el.Ursu’ se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice:Ursul: – 52! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.