Jump to content

Surprizele continua...by Fundatia Mereu Aproape! (haha)

Martaz.
 Share

Recommended Posts

Subiect-ul video-ului: Le-am mai facut un cadou celor mai buni mecanici si anume o Casa langa Service-ul lor.

Au contribuit: Martazew / DANKEBAWS / SaintX

+ ALEXBAWS pentru transport-ul gratuit pana la banca - casa.

RESPECT.

+ Dankebaws le-a mai facut cadou un slamvan.

'Traiasca fundatia Mereu Aproape!' =)

O scurta prezentare: up.

Link catre filmulet:

Fundatia Mereu Aproape [=))] ajuta doar playerii' corecti / sinceri / seriosi / la locul lor / unici / s.a.m.d  :wacko:

:wub:

Din putin-ul' nostru dam si la altii..

Ar fi bine sa 'ne copiati' si voi astia bogatii'

Edited by MartazMPPV.

Noi nu dam la "nevoiasi" noi le-am dat lor fiindca ei au inteles adevaratul sens al RolePlay-ului si chiar se straduiesc cu Service-ul.

Am glumit, nu am nevoie. Oricum e bine ca exista si astfel de playeri pe acest server spre deosebire de altii!

Fundatia Mereu Aproape [=))] ajuta doar playerii' corecti / sinceri / seriosi / la locul lor / unici / s.a.m.d  :wacko:

:wub:

Din putin-ul' nostru dam si la altii..

Ar fi bine sa 'ne copiati' si voi astia bogatii'

Marele RayaN. care isi cumpara case de 300kk, Bullet, Sultan, Infernus nu a avut nici 2kk :-j fiindca "el nu are bani de dat la prosti" (exact expresia asta a folosit-o)..

SlimCrAzy care are maverick-uri, palate bizz-uri, n-a avut 2kk sa dea la niste baieti.

Marii miliardari a server-ului nostru.

Acum o sa vedem la fiecare colt de strada pe server unii ca ei, doar pentru ca au vazut ca au primit ce au primit, parerea mea este ca nu au sanse .

Baietii sunt No.1. 

Foarte bine Martaz si Saint ca ii ajutati si pe ei.

@ ... si eu ce-s ? nu i-am ajuat ? Si apropo @ sti ca am pus si eu 2kk ? din toti 3kk care i-am avut.

Bun atunci, nu stiam ;))

Bravo, oricum faci parte din fundatia "Mereu Aproape" =))

PS: Puteti sa deschideti si voi 931299 de service-uri...nu va vom ajuta ca pe ei. Ei au venit cu ideea unica si se tin de treaba.

+

Cei care ne cer bani, nu le dam nimic. (asa ca numai sunati ingame =))

Edited by MartazMPPV.

Acum o sa vedem la fiecare colt de strada pe server unii ca ei, doar pentru ca au vazut ca au primit ce au primit, parerea mea este ca nu au sanse .

Baietii sunt No.1. 

Foarte bine Martaz si Saint ca ii ajutati si pe ei.

Si eu mancate-ar ciuma :)) le-am dat casuta aia si un slamvan, dar sincer, merita baietii.

Bun atunci, nu stiam  ;))

Bravo, oricum faci parte din fundatia "Mereu Aproape" =))

PS: Puteti sa deschideti si voi 931299 de service-uri...nu va vom ajuta ca pe ei. Ei au venit cu ideea unica si se tin de treaba.

+

Cei care ne cer bani, nu le dam nimic. (asa ca numai sunati ingame =))

De cand ai postat video am primit 9/10 telefoane cu cersitu' =)) si cand am dat /id erau d-aia de level 20/30..

Edited by DANKEBAWS

• 2 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.