Martaz. Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Subiect-ul video-ului: Le-am mai facut un cadou celor mai buni mecanici si anume o Casa langa Service-ul lor. Au contribuit: Martazew / DANKEBAWS / SaintX + ALEXBAWS pentru transport-ul gratuit pana la banca - casa. RESPECT. + Dankebaws le-a mai facut cadou un slamvan. 'Traiasca fundatia Mereu Aproape!' =) O scurta prezentare: up. Link catre filmulet: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juarez Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Genial =)) Apropo si eu sunt un nevoias. =))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladistosky Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Foarte tare frate, respect si tie si lor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosEU Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Super,ajutama si pe mine am doar un perrenial si 10kk si trb sa fac si asta: http://bugged.ro/topic/15636-speranta-intr-o-viata-mai-bunaajutor-pentru-playeri-intre-level-2-10/ =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYUDOBOSS Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Genial =)) Apropo si eu sunt un nevoias. =))))) Noi nu dam la "nevoiasi" noi le-am dat lor fiindca ei au inteles adevaratul sens al RolePlay-ului si chiar se straduiesc cu Service-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBoRn Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Frumos gest, băieți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan_Hector Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 no , da amu' ce fac cu video-ul meu :) Ti-l mai dau @? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 (edited) Fundatia Mereu Aproape [=))] ajuta doar playerii' corecti / sinceri / seriosi / la locul lor / unici / s.a.m.d :wacko: :wub: Din putin-ul' nostru dam si la altii.. Ar fi bine sa 'ne copiati' si voi astia bogatii' Edited June 19, 2013 by MartazMPPV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juarez Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Noi nu dam la "nevoiasi" noi le-am dat lor fiindca ei au inteles adevaratul sens al RolePlay-ului si chiar se straduiesc cu Service-ul. Am glumit, nu am nevoie. Oricum e bine ca exista si astfel de playeri pe acest server spre deosebire de altii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 no , da amu' ce fac cu video-ul meu :) Ti-l mai dau @? hmm..no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan_Hector Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Din putin-ul' nostru dam si la altii.. Ar fi bine sa 'ne copiati' si voi astia bogatii' Adevarat la faza asta. Se lauda cu milioane , si nu dau nici 10000$ pe o reparatie. Si sti vorba "La placinte inainte , la razboi inapoi.". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYUDOBOSS Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Fundatia Mereu Aproape [=))] ajuta doar playerii' corecti / sinceri / seriosi / la locul lor / unici / s.a.m.d :wacko: :wub: Din putin-ul' nostru dam si la altii.. Ar fi bine sa 'ne copiati' si voi astia bogatii' Marele RayaN. care isi cumpara case de 300kk, Bullet, Sultan, Infernus nu a avut nici 2kk :-j fiindca "el nu are bani de dat la prosti" (exact expresia asta a folosit-o).. SlimCrAzy care are maverick-uri, palate bizz-uri, n-a avut 2kk sa dea la niste baieti. Marii miliardari a server-ului nostru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosEU Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Eu din 10 milioane pe care le am dau la saraci: http://bugged.ro/topic/15636-speranta-intr-o-viata-mai-bunaajutor-pentru-playeri-intre-level-2-10/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERS Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Acum o sa vedem la fiecare colt de strada pe server unii ca ei, doar pentru ca au vazut ca au primit ce au primit, parerea mea este ca nu au sanse . Baietii sunt No.1. Foarte bine Martaz si Saint ca ii ajutati si pe ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan_Hector Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 (edited) @ ... si eu ce-s ? nu i-am ajuat ? Si apropo @ sti ca am pus si eu 2kk ? din toti 3kk care i-am avut. Edited June 19, 2013 by ALEXBAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Foarte frumos din partea voastra.. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redmyst Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Felicitari, chiar merita baietii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted June 19, 2013 Author Share Posted June 19, 2013 (edited) @ ... si eu ce-s ? nu i-am ajuat ? Si apropo @ sti ca am pus si eu 2kk ? din toti 3kk care i-am avut. Bun atunci, nu stiam ;)) Bravo, oricum faci parte din fundatia "Mereu Aproape" =)) PS: Puteti sa deschideti si voi 931299 de service-uri...nu va vom ajuta ca pe ei. Ei au venit cu ideea unica si se tin de treaba. + Cei care ne cer bani, nu le dam nimic. (asa ca numai sunati ingame =)) Edited June 19, 2013 by MartazMPPV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYUDOBOSS Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 (edited) Acum o sa vedem la fiecare colt de strada pe server unii ca ei, doar pentru ca au vazut ca au primit ce au primit, parerea mea este ca nu au sanse . Baietii sunt No.1. Foarte bine Martaz si Saint ca ii ajutati si pe ei. Si eu mancate-ar ciuma :)) le-am dat casuta aia si un slamvan, dar sincer, merita baietii. Bun atunci, nu stiam ;)) Bravo, oricum faci parte din fundatia "Mereu Aproape" =)) PS: Puteti sa deschideti si voi 931299 de service-uri...nu va vom ajuta ca pe ei. Ei au venit cu ideea unica si se tin de treaba. + Cei care ne cer bani, nu le dam nimic. (asa ca numai sunati ingame =)) De cand ai postat video am primit 9/10 telefoane cu cersitu' =)) si cand am dat /id erau d-aia de level 20/30.. Edited June 19, 2013 by DANKEBAWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
hof # .WinteR. Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Foarte frumos din partea voastra. De apreciat si munca acestor baieti va felicit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kunter.Capone Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Leam dat si eu 10k de ficare ., chiar dacas sarantoc mai am 1kk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Frumos gest, băieți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdmiraL Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Tin sa multumesc in numele Serviceului Bariera acestor playeri minunati..... si va promitem ca nu vom inceta activitatea si vom continua ba chiar vom avea ideei noi . Toata stima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted July 4, 2013 Author Share Posted July 4, 2013 @@AdmiraL Nu prea v-am mai vazut la treaba. Ati schimbat iar 'sediu' ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock.Capone Posted July 8, 2013 Share Posted July 8, 2013 Felicitari celor care au contribuit la acest super cadou, bravo baieti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts