R A M S I Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick-ul tau: hammyLevel-ul detinut:5Nick-ul celui reclamat: RegnatorO descriere a situatiei: Mergeam cu albey dupa ce i-am dat heal sa isi ia scuteru ca era pe aproape de 24/7 si ca tot eram prin zona si ma duceam acolo am zis sa il ajut , apoi dau din greseala peste regnator cu masina si peste 20 de secunde vine si face DM.Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/fmjgqg6hj/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regnator Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 învață să conduci învață să conduci învață să conduci învață să conduci învață să conduci învață să conduci învață să conduci învață să conduci învață să conduci și învață să conduci Suspendare permis pentru mers pe contrasens și tentativă de omor! PS: Din poze nu reiese nimic :), la o adică la modul cum conduci nu m-ar mira să-ți fi luat foc lovind tot în cale. Hai baftă și învață să conduci și RESPECTĂ MAMA MĂ-SII REGULILE DE CIRCULAȚIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daazzo Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Regnator primeste jail 60 de minute pentru DM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.