Jump to content

Reclamatie-Stefan.AMP-limbaj

Endios

Recommended Posts

Nick-ul tau: Endios666
Level-ul detinut: 32
Nick-ul celui reclamat: Stefan.AMP

O descriere a situatiei: Eram la PD cu un amic cky care mi-a lasat inf descuiat si eu am vazut ca acest indvid Stefan.AMP l-a luat asa ca m-am dus sal recuperez si el incepe sa injure....

Dovezi (poze, video, etc.): /]sa_mp_043.png

Ce descriere faci ma, povesteste tot. asa este am luat masina din fata de la PD, nu am furat-o de la nimeni era lovita praf iesea fum negru deja si am reparat-o si mergeam cu ea. ei au venit dupa mn si zice sa ma predau daca nu rist wanted 3. precizez ca nu aveam nici o stea. zice ca e masina lui, ma da jos trage in mn ma lasa cu viata putina si fuge. si am scris f**. dc nu a facut poza langa mn cand am zis si a facut-o tocmai nush unde. Asa ca lasati vrajelile astea daca sunteti politisti aveti voie sa trageti aiurea ? nu cred ca am zis ce am zis aiurea fara motiv.

Ce descriere faci ma, povesteste tot. asa este am luat masina din fata de la PD, nu am furat-o de la nimeni era lovita praf iesea fum negru deja si am reparat-o si mergeam cu ea. ei au venit dupa mn si zice sa ma predau daca nu rist wanted 3. precizez ca nu aveam nici o stea. zice ca e masina lui, ma da jos trage in mn ma lasa cu viata putina si fuge. si am scris f**. dc nu a facut poza langa mn cand am zis si a facut-o tocmai nush unde. Asa ca lasati vrajelile astea daca sunteti politisti aveti voie sa trageti aiurea ? nu cred ca am zis ce am zis aiurea fara motiv.

Prietene masina este a mea...adevarat am somat sa te opresti sami iau masina inapoi...cad despre faptul cum ai luato nush..stiuc a cky a uitat sai dea lock in fata la PD...si eu nam tras te-am somat te-am dat jos din masina mea si am plecat..cat despte ss au am binduri si ce cu /wanted e pe f7 si cand am vrut sa fac ss am gresit butonu` si am apast pe bind...poate sati confirme cky ca are si el ss cand ne injuri 

Hai C!U$ fanul`

Cu respect Endi™.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.