Jump to content

MAFIOTII URL


infinityu
 Share

Recommended Posts

ef20720ea4.png

 
b0b6b53954.png
       

 

Crips sunt în primul rând, dar nu exclusiv, gasca afro-american. Ei au fost fondată în Los Angeles, California, în 1969, în principal de către Raymond Washington și Stanley Williams. Ceea ce a fost odată o singură alianță între două bande autonome este acum o rețea conectată vag de seturi individuale, de multe ori angajate în război deschis cu un altul.
 
94fdfde6fe.png
 
Inceputul
 
Crips Rollin 60 sa creeat in orasul Los Angeles .Este o gasca de strada de Negrii, cu sediul in Los Angeles, California.
Membrii Crips vecinatate a Rollin '60 sunt identificate prin tatuajele ca alti membri ai bandei, dar purta în plus Seattle Mariners capace de mare "S" (saizeci) sau de la Universitatea din Carolina de Nord capace de culoare albastra si "Cc" (Crip cartier ).
Ei au devenit cunoscuti atunci când mai multi barbati identificati ca membri ai Rollin '60 au fost arestati de politia investigheaza crimele de familie de Kermit Alexandru, o pictograma de fotbal All-american.
 
cfddef2ab2.png
 
Viata de zi cu zi.
 
În 1972, Rollin '60 sa format ca o fractiune din gasca Crip originala, Westside Crips, si au crescut de atunci. Rival lor principal este  8- Tava Gangster Crips la est, cu toate acestea, ei lupta, de asemenea, cu toate seturile Hoover penale. Principalul lor rival sânge ar fi Ness Gangsterii Van (NGV) la nord, precum ?i un alt vita cu Inglewood familia de sânge Gang. Deoarece multe din '60 participa la Crenshaw High School, la nord de Slauson Ave, au conflict de multe ori cu Van Ness boruri Gangster.
 
3dc7376aea.png
 
Activitatea.
 
Potrivit Los Angeles Daily News, Rollin '60 este "cel mai mare banda neagra de criminali de strada în orasul de Los Angeles, cu peste 1.600 de membri activi - marimea unei brigazi Armatei." Activitatile gastii includ crima, jafuri, violuri, trafic de droguri, furt auto, agresiune si acte de vandalism / graffiti.
 
6038172e49.png
 
09b1260a18.png

Eddie - Acesta este gangsterul suprem , cunoscut si sub numele de BIG OG , el conducand tot ce se misca prin gasca si pe langa ea pe strada.El si-a petrecut copilaria alaturi de tatal sau care era un dealer de droguri de culoare.

 
2753508d4c.png
 

 

1. În cartier , la început fiecare membru este egal . Singurul lucru care face diferenta între membrii , sunt faptele . Faptele te fac sa cresti în ochii celor importanti si tot ele diferentiaza membrii slabi de cei puternici . Prin fapte poti sa dovedesti ca esti un adevarat "Home Boy" .
 
2. Toti membrii au obligatia sa se respecte între ei si niciodata nu au voie sa se jigneasca sau sa se bata . Ei trebuie sa fie uniti.
 
3. În cartier , fiecare membru are atributia lui : cei noi care abia au venit în cartier au obligatia sa ajute membri cu experienta în actiunile pe care acestia le propun si mebrii de baza trebuie sa controleze cartierul astfel încât sa nu apara probleme.
 
4. În "Hidden Neighborhood Dealers" se urmareste ca fiecare membru sa faca un roleplay de calitate. Trebuiesc rolate si cele mai mici actiuni , de exemplu : fumatul unei tigari , când te asezi jos , cumpararea unei doze de suc de la tonomat ,etc .
 
5. Este important ca cei care doresc sa se alature gruparii , sa înteleaga ca roleplay-ul nu înseamna sa dai din cap la lume pe strada si apoi sa îi îngropi în padurile din jur . Un roleplay complex , îi face pe cei din jur sa te respecte si aprecieze mai mult .
 
6. De asemenea toate /me-urile trebuiesc sa fie cât mai complexe si realiste, apoi detaliile actiunii respective trebuiesc specificate prin /do , astfel roleplay-ul devenind cât mai complex , realist si de calitate .
 
7. Pentru ca outsiderii sa primeasca bandana albastra  , trebuie mai întâi sa dovedeasca IC cât si OOC . IC trebuie sa fie cât mai activi la actiunile gang-ului , sa aduca resurse pentru cartier (bani , droguri , arme ,etc) . OOC fiecare membru are obligatia sa faca poze la roleplay-ul pe care îl face si de asemenea sa posteze pe forum cât mai ordonat , cu un aspect placut .
 
0805164012.png
 
ddd2e77d66.jpg
 
02d0b36fbf.png
 
 
30f1513943.png
 
 

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.