Jump to content

Inselatorie pose.mq

xDatsik

Recommended Posts

Nick-ul tau: xDatsik 

Nick-ul celui reclamat: pose.mq

Detalii (+ dovezi cu poze, video, etc.): A spus sa ii dau casa ca imi da infernus iam dat casa cu 1 dolar si dupa a iesit . nu am facut screen ca am crezut ca e om ca am mai negociat cu el . Se poate face ceva ?

1. nu ti-am zis ca iti dau infernus pe casa prezinta o dovada.

2.shad0w verifica logurile nu i-am zis niciodata ca ii dau ceva pe casa el pur si simplu a setato cu 1$ si eu am luato verifica logurile imi oferise si nrg cu 1$ dar nu l-am luat

Pose de ce minti nu vorbisem pe skype ? si NRG ai zis sa ti l dau dupa ce vinzi rabla cealalta de masina ? si in plus de ce sa ti fi dat si casa si nrg pe 1 dolar ? asa de prost ca nam ce face cu banii ? fi serios ..

Nick-ul tau: xDatsik 

Nick-ul celui reclamat: pose.mq

Detalii (+ dovezi cu poze, video, etc.): A spus sa ii dau casa ca imi da infernus iam dat casa cu 1 dolar si dupa a iesit . nu am facut screen ca am crezut ca e om ca am mai negociat cu el . Se poate face ceva ?

Puteați, pur și simplu, să folosiți comanda [/tradehouseforcar]. Era mult mai ușor.

Dacă ați făcut afacerea pe skype... 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.