RYUDOBOSS Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick-ul tau: DANKEBAWSNick-ul celui reclamat: Secret_CrossDetalii (+ poze, video, etc.): Eram la PaintBall, s-a terminat runda si l-am facut pe playerii de la PaintBall prezenti "sunteti prafi", dupa am spus "admini" si am dat report lui xAleks pentru aim, si imediat dupa ban. Termenul "sunteti prafi" nu era pentru Secret_cross, fiindca nu sunt chiar asa de dereglat sa nu stiu ca nu sunt 3/4/5 admini pe mine, si inca ceva care se poate confirma din loguri, eu de fiecare data cand ies de la PaintBall zic "prafilor" / "sunteti prafi".. Daca Secret_Cross iar s-a simtit jignit (chiar daca nici nu stiam ca era spec pe mine, fiindca eu jucam la PaintBall) de cele spuse mai sus vreau sa il informez ca nu erau adresate lui, dar mai mult ca sigur Secret_Cross iar mi-a dat ban din motive persoanale, pur si simplu ma uraste fiindca nu am vrut sa ii imprumut bani in joc / real-life cand imi cerea..sau daca e altceva sa imi spuna. @, in primul rand, nu se vede ca acolo am scris "Secret_Cross esti praf" fiindca nu era destinat tie. In al-2lea rand nu mi-ai facut niciun test-aim. Nu inteleg de ce atata ciuda..azi am luat unban si azi ban di nou pentru un motiv absurd.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
secrettt Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 http://s11.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/ooggs40ma/sa_mp_161.jpg - Limbajul vulgar si insultele fata de membru din conducere se sanctioneaza in functie de decizia luata de cei conectati din administratie. Aici este inclus si forumul. Eram specator pe tine pentru a verifica daca ai aim sau nu, in urma unui raport cu aceasta problema. Dupa ce ti-am facut aimtest sa terminat si runda, ai vazut ca te-am testat ti-ai dat seama ca sunt specator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 'sunteti prafi / admini', e clar cui te-ai adresat. Nu trebuie sa adresezi cuiva anume, e de ajuns sa spui 'admini'. Multumeste-te ca ai primit doar 3 zile, eu iti dadeam mult mai mult. Pentru aceasta reclamatie inutila in care stii sigur ca ai gresit, o sa primesti si warn pe forum. Succes la atingerea celor 100% de warnuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.