Jump to content

Reclamatie Secret_Cross - Ban aiurea


RYUDOBOSS

Recommended Posts

Nick-ul tau: DANKEBAWS
Nick-ul celui reclamat: Secret_Cross
Detalii (+ poze, video, etc.): Eram la PaintBall, s-a terminat runda si l-am facut pe playerii de la PaintBall prezenti "sunteti prafi", dupa am spus "admini" si am dat report lui xAleks pentru aim, si imediat dupa ban. Termenul "sunteti prafi" nu era pentru Secret_cross, fiindca nu sunt chiar asa de dereglat sa nu stiu ca nu sunt 3/4/5 admini pe mine, si inca ceva care se poate confirma din loguri, eu de fiecare data cand ies de la PaintBall zic "prafilor" / "sunteti prafi"..

Daca Secret_Cross iar s-a simtit jignit (chiar daca nici nu stiam ca era spec pe mine, fiindca eu jucam la PaintBall) de cele spuse mai sus vreau sa il informez ca nu erau adresate lui, dar mai mult ca sigur Secret_Cross iar mi-a dat ban din motive persoanale, pur si simplu ma uraste fiindca nu am vrut sa ii imprumut bani in joc /  real-life cand imi cerea..sau daca e altceva sa imi spuna.

@, in primul rand, nu se vede ca acolo am scris "Secret_Cross esti praf" fiindca nu era destinat tie. In al-2lea rand nu mi-ai facut niciun test-aim.

 

Nu inteleg de ce atata ciuda..azi am luat unban si azi ban di nou pentru un motiv absurd..

sa_mp_106.png 
 

Link to comment
Share on other sites

http://s11.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/ooggs40ma/sa_mp_161.jpg

 

 

Limbajul vulgar si insultele fata de membru din conducere se sanctioneaza in functie de decizia luata de cei conectati din administratie. Aici este inclus si forumul.

 

Eram specator pe tine pentru a verifica daca ai aim sau nu, in urma unui raport cu aceasta problema. Dupa ce ti-am facut aimtest sa terminat si runda, ai vazut  ca te-am testat ti-ai dat seama ca sunt specator.

Link to comment
Share on other sites

'sunteti prafi / admini', e clar cui te-ai adresat.

Nu trebuie sa adresezi cuiva anume, e de ajuns sa spui 'admini'. Multumeste-te ca ai primit doar 3 zile, eu iti dadeam mult mai mult.

Pentru aceasta reclamatie inutila in care stii sigur ca ai gresit, o sa primesti si warn pe forum. Succes la atingerea celor 100% de warnuri.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.