Gigii. Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nick-ul tau: gessyNick-ul celui reclamat: ZippoXVDetalii (+ poze, video, etc.): Ba frate tu dai ban pentru ce ? La playeri nevinovati! Mai uiatete si tu! Lui [PGL]CrAzY de ce nu iai dat e aveam AIM FULL si nu l-ai vazut ! iti a dat /report ca am aim si la el de ce nu te ai uitatat ! Ba suntem si noi OAMENI! am facut si eu 4 kills la paint si gata a zis ca am AIM! pai daca juca cu tine si tu il omorai pe el stii ce zicea ca ai AIM! de unde AIM ! mam saturat de bann ! Gata cum ma vezi , ca am AIM! date in colo de admin ! inainte cand am fost la paint cu Time_Cross de ce nu ma vazut ca am aim ca l-am omorat si pe el de 2 ori cred! Tu te iei dupa crazy ala care are aim si nu iii faci nimik! Aveam alta parere despre tine dar m-am inselat ce admin esti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZippoXV Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nick-ul tau: gessy Nick-ul celui reclamat: ZippoXV Detalii (+ poze, video, etc.): Ba frate tu dai ban pentru ce ? La playeri nevinovati! Mai uiatete si tu! Lui [PGL]CrAzY de ce nu iai dat e aveam AIM FULL si nu l-ai vazut ! iti a dat /report ca am aim si la el de ce nu te ai uitatat ! Ba suntem si noi OAMENI! am facut si eu 4 kills la paint si gata a zis ca am AIM! pai daca juca cu tine si tu il omorai pe el stii ce zicea ca ai AIM! de unde AIM ! mam saturat de bann ! Gata cum ma vezi , ca am AIM! date in colo de admin ! inainte cand am fost la paint cu Time_Cross de ce nu ma vazut ca am aim ca l-am omorat si pe el de 2 ori cred! Tu te iei dupa crazy ala care are aim si nu iii faci nimik! Aveam alta parere despre tine dar m-am inselat ce admin esti!! Uite aici dovada pura ca ai aim. Puteai sa faci o cerere de unban si iti dadeam acolo dovada, dar nuuuu, trebuie sa fac reclamatie ca lui Tibi ii place foarte mult sa se uite la reclamatii facute degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StaR.Weekend Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nick-ul tau: gessy Nick-ul celui reclamat: ZippoXV Detalii (+ poze, video, etc.): Ba frate tu dai ban pentru ce ? La playeri nevinovati! Mai uiatete si tu! Lui [PGL]CrAzY de ce nu iai dat e aveam AIM FULL si nu l-ai vazut ! iti a dat /report ca am aim si la el de ce nu te ai uitatat ! Ba suntem si noi OAMENI! am facut si eu 4 kills la paint si gata a zis ca am AIM! pai daca juca cu tine si tu il omorai pe el stii ce zicea ca ai AIM! de unde AIM ! mam saturat de bann ! Gata cum ma vezi , ca am AIM! date in colo de admin ! inainte cand am fost la paint cu Time_Cross de ce nu ma vazut ca am aim ca l-am omorat si pe el de 2 ori cred! Tu te iei dupa crazy ala care are aim si nu iii faci nimik! Aveam alta parere despre tine dar m-am inselat ce admin esti!! tu esti cel mai mare aimar. Te-am pus sa faci test aim si nu faceai. Veneai cu scuze si dastea.. Bravo Zippo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 ZippoXV te-a sanctionat corect, ai avut AIM acolo. @@gessy, pentru aceasta reclamatie facuta doar ca sa te afli in treaba o sa primesti warn pe forum. Vrem sa reducem astfel de reclamatii, si se poate ajunge pana la suspend permanent pe forum pentru repetarea greselii. Succes la atingerea celor 100 de procente la warnuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.