Jump to content

[GHID]-Status.

Sapilif
 Share

Recommended Posts

Ghid-Statusul (Newbie)

<> Buna! Sunt Sapilif si am sa va prezint celor noi un Ghid in care va arat cum se verifica statusul si am sa va explic toate cuvintele care apar la status!

<> Pentru inceput am sa va spun ca pentru a-ti verifica statusul trebuie sa tastezi in joc comanda /stats .

<> Dupa ce a-ti tastat /stats va apare:

(ID) Nick:----- | Age:----- | Gender----- | Playing hours----- | Phone no:----- | Job:----- | Warns: ---/3 |

Level:----- | Respect Points:----- | Next level price:----- | Money:----- | Bank money:----- |

Group:------ | Rank: ----- | Faction warns:-----/3 | Faction Punish: -----/20 | Premium:----- |

Rob Points: ----/10 (---/8 Daca deti cont Premium) |Arrests:----- | Crimes:----- | Credit: $----- | Materials:-- |

Radio:----- | Drugs:----- |

(ID) Nume masina: (Doar daca detineti)| Business:(Doar daca detineti) | House: (Doar daca detineti) |

Pentru un exemplu scurt am sa va arat statusul meu. Click http://imgur.com/7OCBnpw

Acum am sa va explic toti termeni din /stats !

(ID) Nick:<>Este ID-ul care ti-l da la intrare in joc, iar Nick: este numele tau din joc. ID-ul este un lucru pe care il folosesti la foarte multe comenzi precum: /sellcarto (ID) (Aici scri id-ul celui care ii vrei sa-i vanzi masina, /pay (ID) (Aici scri id-ul celui care vrei sa-i platesti o suma de bani), etc.

Age:<>La inceputul jocului iti apare un Dialog Box in care iti spune sa tastezi varsta. Age=Varsta.

Gender<> Gender=Sex-ul tau. La inceputul jocului iti apare un Dialog Box in care trebuie sa tastezi Masculin sau Feminin.

Playing hours<>Inseamna orele jucate pe server. O ora jucata se pune doar la Payday, adica la ora fixa ( 14:00, 15:00, 17:00, etc.)

Phone no:<> Este numarul de telefon pe care il ai in joc. La inceput nu deti un telefon, dar e bine sa-ti iei de la un 24/7, daca nu sti unde e tasteaza /where--> Alege 24/7, Dupa ce ai intrat in magazin dai /buy si iti cumperi un Telefon si o Agenda Telefonica. Pentru a vedea numarul de telefon a unui player trebuie sa ai Agenda Telefonic, iar numarul il afli cu comanda /number (ID sau Nume player),Dupa ce ai aflat numarul tastezi /call (Numar), Iar pentru a raspunde la telefon tastezi /p si pentru a inchide telefonul tastezi /h.

Job:<> Este jobul pe care il deti in joc. Daca nu ai job, tasteaza /jobs si selecteazati jobul potrivit tie. Apare un Checkpoint, te duci la el si scri /getjob, daca sunt nelamuriri pentru job tasteaza /help -->Job si afli ce nu sti!

Warns<>Warn=Avertizare, Daca faci DM, DB, Limbaj vulgar, etc. si un player la reclama la BuGGed primiti Warn daca Adminul considera ca nu e voie ce faci tu. P.S. la 3/3 Warns primiti Ban pentru 48 h.

Level:Este level-ul pe care il deti in joc.

Respect points<> Sunt puncte de respect si odata ce aduni cate ai nevoie poti da /buylevel pentru a primi level up. Un RP (Respect Point)

Se primeste la o ora jucata, adica la un Payday.

Next level price:<> Este suma de bani de care ai nevoie pentru a putea face level up. Asta doar daca ai RP cat iti trebuie.

Money:<> Sunt bani pe care ii deti in joc.

Bank Money<> Sunt bani pe care ii deti in banca. Ii poti scoate mergand la un automat de bani, punand comanda /atm--> Withdraw ( Atentie! Puteti scoate doar 10.000$ pe rand), Doar de la level 5 puteti scoate oricati bani doriti intrand in banca si dand /withdraw (Suma de bani).

Daca nu sti unde e banca tasteaza /where-->Bank.

Group:<>Este factiunea in care te afi, pentru a fi intr-o factiune trebuie sa ai un anumit level si sa faci aplicatie pe forum. Daca ai facut aplicatie nu inseamna ca esti acceptat! Liderul decide! In cazul celor noi la Group scrie Civil.

Rank:<> Este rank-ul pe care il deti! (Daca esti intr-o factiune)

Faction Warns:<>Asta doar daca aveti o factiune si daca nu respectati regulile sau faceti DM aiurea, DB, etc. Puteti fi penalizati primind FW(Faction Warns). P.S. La 3/3 FW sunteti demisi din factiune cu 20/20 FP(Faction Punish).

Faction Punish:<>Daca veti fi demisi din factiune veti primi 20/20 Fp, 1 FP=1 ora de joc, deci dupa 20 de ore puteti intra in alta factiune. Daca jucati cu AIM si sunteti prinsi primiti 100/20 Fp si nu mai puteti intra intr-o factiune pentru 100 de ore de joc.

Premium:<>Pentru a primi cont premium detali aici:http://bugged.ro/forum/59-cont-premium-donatii/. Avantajele contului Premium le gasiti in acest link.

Rob Points:<> La 10 puncte rob adunate (Daor 8 puncte daca deti Premium) poti sa te duci in fata banci si sa dai /rob (Doar daca ai level 3). In acel moment primesti Wanted 6 Si daca ajungi la Checkpoint Primesti in jur de 200k (200.000 $).

Arrests:<> Este numarul care arata de cate ori ai fost arestat in joc.

Crimes:<> Este numarul care arata cate crime ai comis in joc.

Credit:<>Este numarul de credit care il ai in joc. Daca nu ai credit nu poti vorbi la telefon. Creditul se poate cumpara de la 24/7.

Materials:<>Este numarul de materiale pe care il deti. Cu ajutorul materialelor poti sa vanzi armer oriunde, doar daca esti Arms Dealer.

Radio:<>La voi, cei incepatori banuiesc ca scrie Disable, pentru a vorbi la radio trebuie sa va cumparati de la 24/7 un Walkie Talkie. Mai multe despre WT aflati cu ajutorul chatului de ajutor, puteti scrie /n La ce foloseste Walkie Talkie?, etc.

Drugs:<> Este numarul de droguri pe care le aveti, Daca sunteti departe de un loc pt. a lua /heal , dati /usedrugs, ATENTIE! Daca politia va prine folosind droguri primiti Wanted 3. Puteti cumpara drogurile de la Drugs Dealeri. Deasemenea puteti fi si voi Drug Dealeri. Tastati /jobs--> Drug Dealeri, intrati in cladire si cumparati 1 srog cu 1k, Le puteti vinde cu cat doriti voi cu comanda /selldrugs!

Nume masina<>House<>Business<> Sunt bunuri personale pe care le cumparati de la playeri, masina se poate loa de la Dealership sau de la playeri de la orice level, In schimb Casa sau Business-ul le puteti cumpara doar de la level 3. Celor incepatori care nu au Casa, Business sau Masina nu va aparea la /stats nimic in legatura cu asta.

[*] Sper ca am fost de ajutor! Daca credeti ca am muncit pentru asta si va place puteti sa-mi oferiti un +1!

Edited by Sapilif
  • Upvote 7

naspa

OFF: Esti prost rau , retardat (Devil_Kidd )

ON: Ai +1 de la mine , apreciez foarte mult gestul chiar daca stiu ce inseamna fiecare in parte , ai fost de mare ajutor

Edited by Aktiv_Vodka

OFF: Esti prost rau , retardat (Devil_Kidd )

ON: Ai +1 de la mine , apreciez foarte mult gestul chiar daca stiu ce inseamna fiecare in parte , ai fost de mare ajutor

Iti multumesc foarte mult ca ma apreciez la ce am lucrat!

De la mine+1 :D foarte frumos

Multumesc foarte mult! Mersi ca apreciezi asta!

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.