WeBBstEr Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nick-ul tau:WeBBstErAdmin-ul care te-a banat:Shad0wMotivul banului:incercare inselatorieIP-ul tau (http://bugged.ro/ip):109.96.78.51 Alte precizari:Nu inteleg pt ce am luat ban.N-am incercat sa insel pe nimeni, sa-mi spuna cineva motivul real!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeBBstEr Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 (imi pare rau ca ma bag aici la reply).Mai mentionez inca o dat.Nu stiu de spre ce inselatorie e vorba.Ieri am zburat bine mersi cu avionul cu un prieten si azi cand intru scrie banned for 30h.Stiu ca ar trebui sa am rabdare dar habar nam pt ce am luat ban, sincer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 @@WeBBstEr, cerere ignorata, nu ai respectat modelul de topic pentru o cerere de unban. Refa cererea dupa modelul de topic pentru cerere de unban, inclusiv titlul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.