Jump to content

Reclamatie Drake nu scationeaza niciodata

VIBER

Recommended Posts

Nick-ul tau: VIBER
Nick-ul celui reclamat: Drake 
Detalii (+ poze, video, etc.): Nu sactioneaza niciodata Luci nu are nici o dovada asupra faptelor sale si nu primeste nimic.

Mi-a confiscate aiurea armele asta 1 la mana apoi in da atac cop si nu are nici o dovada ca si cum l-as fii atacat 

Eu nu vad nicaieri in regulament ca poti sa confisti arme asa cand ti se scoala tie. 

Tibi te rog fa ceva deci chiar e prea de tot de acum..... 

Nick-ul tau: VIBER
Nick-ul celui reclamat: Luci
Descriere a situatiei: mergem pe strada si ma intreba daca vreau post  :| apoi zice sa dau handsup am dat si el imi confisca armele de cand PD-u confisca arme???????????? nici ng-u nu face asa ceva si plus de asta am licenta !!!! deci de cand confisca el arme? 
Dovezi (poze, video, etc.): 
gta-sa-2013-06-20-14-02-29-25.jpg

Nick-ul tau: VIBER
Nick-ul celui reclamat: Luci
Descriere a situatiei: atac cop aiurea 
Dovezi (poze, video, etc.): 
gta-sa-2013-06-20-14-03-02-70.jpg

Reclamatiile care contin injurii la adresa membrilor PD nu sunt luate in considerare.

"/confiscate - Confiscati obiectele jucatorului specificat. materials, licente, weapons, drugs, materials."

Armele/Drogurile sunt obiecte ilegale, deci avem tot dreptul sa le confiscam.

In legatua cu "atac cop" ai inceput sa dai in masina lui, dupa cum se vede si in dovezile aduse de el, deci ai primit wanted 3, atac cop.

Luci nu primeste nimic.

Deci prietene atunci sa numai fac nici un post nu sa va bateti voi p.... de cine vreti si cum vrei ca nu patiti nimic.

Vreau sa vad dovada ca am dat eu in masina lui pana a luat foc uitate in dovada mea eram mort si masina lui tot asa arata cu fumu ala deci numai vorbi aiurea da.

In legatura cu armele nu e problema ta ce fac eu cu armele de aia sa pus licenta ca sa avem voie daca fac dm e problema mea pe mine ma sactioneaza nu pe tine. De acum hai sa ne apuca sa dam confiscate la toata lumea care are arme la ei ca na asa ii sa sculat lu luci, hai sa confiscam armele mafiotilor de fiecare data cand ii vedem ca na noi suntem smecheri si puteam face ce vrea. 

Deci ca sa stii si tu actioneaza conform regulamentului nu de capu tau. nu opreste oameni pe str si le confisti armele ca asa vrei tu. 

Daca nu se vede vino sa vorbim fata in fata si apoi mai vedem noi cine are si cine nu are 21 de ani. te ast oricand la orice ora.

Nu te-ai plictisit sa suferi ?

Ti se pare ca stai langa masina lui? http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/5bfiezaud/

Odata ce dai in masina lui pana ia foc, e normal sa primesti atac cop.

In legatura cu armele, de ce ar trebuii sa ai arme la tine? Sa faci DM?

Ai ajuns sa suferi aiurea facand reclamatii, pentru punish, si pentru ca ti-a confiscat o arma. Halal, si mai zici ca ai 21 de ani ;-j. Nu se vede!

http://bugged.ro/topic/325-national-guard-informatii/

/confiscate - Confiscati obiectele jucatorului specificat. materials, license, weapons, drugs, materials.

Ai fost in NG, dar degeaba.

Nick-ul tau: VIBER

Nick-ul celui reclamat: Drake 

Detalii (+ poze, video, etc.): Nu sactioneaza niciodata Luci nu are nici o dovada asupra faptelor sale si nu primeste nimic.

Mi-a confiscate aiurea armele asta 1 la mana apoi in da atac cop si nu are nici o dovada ca si cum l-as fii atacat 

Eu nu vad nicaieri in regulament ca poti sa confisti arme asa cand ti se scoala tie. 

Regulamentul departamentelor nu contine nimic legat de confiscarea armelor, pentru ca am ratat partea asta, pentru ca nu ne-am mai intalnit cu problema asta. O sa fac si o regula clara legata de /confiscate la arme imediat ce raspund la aceasta reclamatie.

Nu mi-a dat nimeni o lista cu idei cand am scris regulamentul departamentelor, le-am scris pe baza a ceea ce se intampla pe server. Cand avem o sugestie sau imi venea o idee, dadeam edit la regulamente. Se pare ca la partea asta cu /confiscate de arme n-am ajuns pana acum.

Deci prietene atunci sa numai fac nici un post nu sa va bateti voi p.... de cine vreti si cum vrei ca nu patiti nimic.

Vreau sa vad dovada ca am dat eu in masina lui pana a luat foc uitate in dovada mea eram mort si masina lui tot asa arata cu fumu ala deci numai vorbi aiurea da.

In legatura cu armele nu e problema ta ce fac eu cu armele de aia sa pus licenta ca sa avem voie daca fac dm e problema mea pe mine ma sactioneaza nu pe tine. De acum hai sa ne apuca sa dam confiscate la toata lumea care are arme la ei ca na asa ii sa sculat lu luci, hai sa confiscam armele mafiotilor de fiecare data cand ii vedem ca na noi suntem smecheri si puteam face ce vrea. 

Deci ca sa stii si tu actioneaza conform regulamentului nu de capu tau. nu opreste oameni pe str si le confisti armele ca asa vrei tu. 

Daca nu se vede vino sa vorbim fata in fata si apoi mai vedem noi cine are si cine nu are 21 de ani. te ast oricand la orice ora.

In primul rand invata sa ai un comportament normal in reclamatii, urmatoarele reclamatii facute de tine cu acelasi comportament or sa fie ignorate.

L-ai jignit dupa ce ti-a dat cop attack. http://www3.picturepush.com/photo/a/13364901/1024/reclamatie/gta-sa-2013-06-20-14-03-02-70.jpg

Daca erai atat de nevinovat nu-l jigneai si te duceai ca un om normal pe forum si il reclamai, fara alte scandaluri inutile.

E dreptul liderului sa-ti ignore orice reclamatie care contine jigniri (pe server sau pe forum) la adresa membrilor.

Cop attack-ul intr-adevar a fost dat aiurea, aia nu e dovada de cop attack.

@, sper sa-l avertizezi verbal pe Luci sa nu mai de-a atat de usor wanted.

Daca vrei ca cel reclamat sa fie sanctionat, nu-l jignesti, e simplu. Si eu ignor reclamatiile care contin jigniri aduse adminilor/helperilor/liderilor.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.