DarkBlood97 Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nick-ul tau:OkeLevel-ul detinut:16Nick-ul celui reclamat:flavius02O descriere a situatiei:o zis ca imi da sandking +7kk pe benzinaria LV si eu am puso la vanzare cu 7kk si o zis sa nu mai chemam adminu k nu se intampla nimika si o luato si o fugit nu o mai pus sandkingu cu 1$ Dovezi (poze, video, etc.): http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/7i1iicler/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlood97 Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 zi pt ce sa chem adminu dk pun bizzu la 7kk zi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza Bwa Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 ai mai facut o reclamatie daca faci atatea posturi nu rezolvi nimic decat primesti un WARN pe forum. @ raspunde doar odata pe zi la reclamatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[SFR]TnT1 Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 ai mai facut o reclamatie daca faci atatea posturi nu rezolvi nimic decat primesti un WARN pe forum. @ raspunde doar odata pe zi la reclamatii. Nu inteleg care este treaba ta, avem administratori care se ocupa de disciplica playeri-lor, nu mai posta aici aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlood97 Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 tu ti cu el ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza Bwa Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nu inteleg care este treaba ta, avem administratori care se ocupa de disciplica playeri-lor, nu mai posta aici aiurea. 1. Ai 14 ani nu te baga , atunci de ce postezi tu lasa ca ma preocupa ca e al 3-lea post care il face si sigur pana maine mai face 5 ca deh.. nu raspunde shadow la reclamatie si incerc sa-i explic sa nu se mai agite si sa faca atatea reclamatii. tu ti cu el ! NU tin cu el dar am dreptate este indeajuns o reclamatie. NU trebuie sa faci 3 la rand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBlood97 Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 ok gata am inteles ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Ti-am raspuns in celalalt topic. Pe viitor daca mai faci 4 topicuri pentru aceasi problema, vei primi suspend pe forum. Un topic e de ajuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.