Jump to content

Inselat de flavius02

DarkBlood97

Recommended Posts

Nick-ul tau:Oke
Level-ul detinut:16
Nick-ul celui reclamat:flavius02
O descriere a situatiei:o zis ca imi da sandking +7kk pe benzinaria LV si eu am puso la vanzare cu 7kk si o zis sa nu mai chemam adminu k nu se intampla nimika si o luato si o fugit nu o mai pus sandkingu cu 1$ 
Dovezi (poze, video, etc.):

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/7i1iicler/

ai mai facut o reclamatie daca faci atatea posturi nu rezolvi nimic decat primesti un WARN pe forum.

@ raspunde doar odata pe zi la reclamatii.

Nu inteleg care este treaba ta, avem administratori care se ocupa de disciplica playeri-lor, nu mai posta aici aiurea.

Nu inteleg care este treaba ta, avem administratori care se ocupa de disciplica playeri-lor, nu mai posta aici aiurea.

1. Ai 14 ani nu te baga , atunci de ce postezi tu lasa ca ma preocupa ca e al 3-lea post care il face si sigur pana maine mai face 5 ca deh.. nu raspunde shadow la reclamatie si incerc sa-i explic sa nu se mai agite si sa faca atatea reclamatii.

tu ti cu el !

NU tin cu el dar am dreptate este indeajuns o reclamatie. NU trebuie sa faci 3 la rand.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.