Twist7 Official Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nick-ul tau: xJoK3RuLx Nick-ul celui reclamat: raduCu_crosSDetalii (+ poze, video, etc.): Eram pe TeamSpeack cu un prieten si m-ia zis sa ii dau si eu svr de samp pe care joc si iam dat bugged si am uitat sa dau ctrl+c pe /m STOP aici .... si a ramas salvat rpg.bugged.ro:7777 si asta e reclama la svr eu nu as crede acesta este svr nostru.Deci as dori unban. http://i.imgur.com/o390Opv.png OK .t/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrill3x Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Ai primit unban de mult, din 'pacate' am inteles eu gresit, am crezut ca ai scris altceva. (e din cauza stresului) Scuze de neplacerile create. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Si-a reparat greseala imediat dupa, trebuia doar sa dai un PM amarat inainte de a face o reclamatie inutila, asa cum ti se recomanda in modelul de reclamatie. Nu primeste nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.