BogdanCristi Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Bun venit la Football start! Am observat ca EVILBAWS numai continua asa ca mam gandit sa fac eu acest event! Asta inseamna ca voi veti putea paria cate meciuri vreti voi(minim 2 meciuri pe "bilet"),trimiteti banii prin "/transfer" puneti dovada aici si daca a-ti castigat va voi trimite castigul in functie de cota care o aveti pe biletul respectiv,daca pierdeti un meci de pe bilet,acel bilet este pierdut.Cotele vor fi luate de pe Stanleybet si pariurile vor fi cat de cat variate spun eu.Sper sa va faca placere sa jucati si daca se dovedeste a fi un succes voi continua asta multa vreme de acum incolo. Regulament Sumele pariate: minim 100.000 $ si maxim 2.000.000 $ Biletele dumneavoastra trebuie postate cel tarziu cu 15 minute inainte de inceperea primei partide de pe PROGRAMUL DIN ZIUA REPSECTIVA! Dupa cum am spus si mai sus cotele vor fi conform site-ului BetCafe Voi posta in fiecare zi un numar de meciuri posibile pentru pariere impreuna cu tipul de pariu si cotele pentru acesta. Dupa terminarea partidelor de pe bilet voi verifica biletele postate de voi si cele castigatoare vor fi rasplatite conform sumei rezultate din cote. Posturile editate dupa inceperea primei partide se vor considera NECASTIGATOARE! Aveti voi sa participati cu maxim 3 bilete. TRANSFERUL SE VA FACE LA NICK-UL : abRaCadRaba_bOgDaN Modelul de postare a biletului: Nick pe server: Biletul meu: Suma pariata: Dovada "/transfer": MECIURILE DE ASTAZI SUNT: 1. 20.06.2013 - 20:00 / IFK Norrkoping v IFK Goteborg 1. PartidA IFK Norrkoping 2.90 X 3.50 IFK Goteborg 2.70 2.20.06.2013 - 20:00 / Kristianstads FF v Lunds BK 1. Partidă Kristianstads FF 2.80 X 3.25 Lunds BK 2.30 3.20.06.2013 - 20:30 / Fc Santos Cape Town v Mpumalanga Black Aces 1. Partidă Fc Santos Cape Town 2.20 X 3.00 Mpumalanga Black Aces 3.10 4.20.06.2013 - 20:00 / Limhamn Bunkeflo v IS Halmia 1. Partidă Limhamn Bunkeflo 3.10 X 3.30 IS Halmia 2.05 SUCCES !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrN Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Ba tu nu ai vazut k am fakut eu cu EVILBAWS o casa de pariuri inaintea ta? Ai mai si copiat de la noi :-j unde ai vazut tu ca nu mai continua? Puneti ochelari si verifica mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.