DraveN. Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nick: BeedBoyy Nick-ul celui reclamat: NESTRO Dovezi:http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/qcwlx5ott/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/ksk4mipyp/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/st7nqbg83/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnopDog Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Doamne, să-l ajute cineva pe băiatu ăsta =)))))))) PS: Shad0w, scuze că ţi-am furat cont-ul, îmi pare nespus de rău o să ţi-l înapoiez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AWAY Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynamic Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Sper ca e facuta la misto plangerea ca daca nu e grav .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catal1n Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Asta se intampla cand stai prea mult pe scaun in fata unui PC :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Explozive_Chocolate Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Fix lu' Shad0w i-a dat teapa NESTRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrison Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Doamne, să-l ajute cineva pe băiatu ăsta =)))))))) Esti un nemernic NESTRO., meriti ban 498 de zile. @@razvan879, pc-ul dauneaza grav sanatatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafia Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Ba nu are cum sa ii fure contu lu shadow ca are ftp daca stii ce inseamna aia..lasa ca nu le ai cu sa-mp,stai in banca ta si viseaza incontinuare Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraveN. Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 Esti un nemernic NESTRO., meriti ban 498 de zile. @@razvan879, pc-ul dauneaza grav sanatatii. Dute numai spune ma! :-J Apropo spun asta ca fura conturi pt ca mai de mult a incercat sa imi fure Alhambra si am facut ss si a intrat la mine in PC ca cica nu ii merge FaceBook si cand a intrat direct la ss sa stearrga tot sa nu am dovezi.Inca mai am pozele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigal bosu tau sekret Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 E grav bedboy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraveN. Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 Ba nu are cum sa ii fure contu lu shadow ca are ftp daca stii ce inseamna aia..lasa ca nu le ai cu sa-mp,stai in banca ta si viseaza incontinuare Nici nu stiu cine esti dar pun pariu ca esti incepator...Asa ca nu te baga in seama!Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnopDog Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 @@razvan879 Băi 10 ani, ţi-am dat Alhambra înapoi, dar tu te-ai dus şi ai făcut post chiar dacă ti-o inapoiasem, a fost vorba să mi-o laşi până la o anumită oră, să văd cât produce, şi să ţi-o dau înapoi. Ţi-am dat-o înapoi, dar tu cum ai 10 ani, ai mai făcut şi post.Nu te mai da mare gongoi ca, chiar nu eşti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirSurfer Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Te credeam destept, BeedBoy da mi-ai dovedit ca esti bolnav cu capu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraveN. Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 @@razvan879 Băi 10 ani, ţi-am dat Alhambra înapoi, dar tu te-ai dus şi ai făcut post chiar dacă ti-o inapoiasem, a fost vorba să mi-o laşi până la o anumită oră, să văd cât produce, şi să ţi-o dau înapoi. Ţi-am dat-o înapoi, dar tu cum ai 10 ani, ai mai făcut şi post.Nu te mai da mare gongoi ca, chiar nu eşti. Numai te scoate ca mi l-ai dat cand ai vazut postu.Lasa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryudo29 Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Dute numai spune ma! :-J Apropo spun asta ca fura conturi pt ca mai de mult a incercat sa imi fure Alhambra si am facut ss si a intrat la mine in PC ca cica nu ii merge FaceBook si cand a intrat direct la ss sa stearrga tot sa nu am dovezi.Inca mai am pozele. Ia arata pozele :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan_Hector Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 ... <no comment> Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnopDog Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 @@razvan879 Mai îmi pierd 1 minut din viaţa şi-ţi spun: Puteam să nu ţi-l dau, oricum nu primeam nimic, dar am fost om şi ţi l-am dat, dar cum ai 10 ani ai mai facut şi post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraveN. Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 @@razvan879 Mai îmi pierd 1 minut din viaţa şi-ţi spun: Puteam să nu ţi-l dau, oricum nu primeam nimic, dar am fost om şi ţi l-am dat, dar cum ai 10 ani ai mai facut şi post. Nu vorbeam ca numai mi-l dadeai inapoi...Ziceam ca ai vrut sa imi stergi ss-urile din PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Explozive_Chocolate Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Nu vorbeam ca numai mi-l dadeai inapoi...Ziceam ca ai vrut sa imi stergi ss-urile din PC. Arata pozeee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitza Bwa Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 Kids ... vi se pare funny ? faceti reclamatie la orcie zboara pe serverul asta. Credeti ca asa ajungeti Helper ? sau ce ca primiti o casa , o masina ceva ? niste $$$ ce vreti voi defapt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraveN. Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 Arata pozeee. Poftim pozele! http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/uxky2b1md/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/638to0b7d/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/c9q3gm37d/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/autv3fbdj/ http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/x4neef2bz/ Mai ziceti ca sunt eu prost.Stiu ce ii poate capul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnopDog Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 @@razvan879 Amice ce demonstrezi tu prin asta? Că ţi-ai făcut tu id si te-ai dat drept mine? Ţi-am înapoiat bizz-ul, Shad0w a zis că nu îşi are rost reclamaţia, ce mai vrei? Continua să te faci de râs în continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraveN. Posted June 20, 2013 Author Share Posted June 20, 2013 @@razvan879 Amice ce demonstrezi tu prin asta? Că ţi-ai făcut tu id si te-ai dat drept mine? Ţi-am înapoiat bizz-ul, Shad0w a zis că nu îşi are rost reclamaţia, ce mai vrei? Continua să te faci de râs în continuare. Gata ma incheiem.Orikum eu sunt multumit ca ai luat macar warn.Ce as avea eu cu tine?Cica la tine mi-am facut un id si m-am dat drept tine:|.Hai sa fim seriosi:| Cred ca tu te faci de ras deoarece inventezi unele lucruri care niki tu nu le crezi asa ca veziti de treaba ta si nu mai te scoate cu amicii tai nu's un tzigan sa fac asa cv deci hai LASA-MA!!!!SI TERMINA CU FAZA IN CARE SPUI CA EU AM FACUT UN ID DE MESS CA SA PRIMESTI TU BAN .ASA CA TERMINA CU ACESTE COPILARII. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafia Posted June 20, 2013 Share Posted June 20, 2013 In continuare spun..razvan esti but si vai de capu tau Inainte sa zici ca sunt incepator documenteaza-te si nu da cu parerea ampulea ca nici nu stii ce inseamna ftp sau rcon..deci jet la mata Nu stiu ma dar toti de pe bugg sunteti cam buti sa fim sinceri dati ban la cei buni si lasati pe prosti astia..uite de asta se lasa uni playeri de handicapati astia care nici macar nu stiu ce inseamna un server de sa-mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 NESTRO - Nu primeste nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.