Jump to content

josh.


josh.
 Share

Recommended Posts

Motivul pentru care a-i luat ban sunt sigur ca este asemanator cu motivul pentru care ti-ai gasit sa faci cel mai neinsemnat topic de pe aceasta comunitate. Pur si simplu lipsa de respect si neputinta sa respecti macar regulile forumului. In al doilea rand, nici nu cred ca esti prea cunoscut ca sa ii pese cuiva...de ce ai luat tu ban. Iar daca vrei unban presupun ca stii cum sta treab, Bafta!

Link to comment
Share on other sites

eu am intrebat frumos de ce am luat ban.nu trebuia sa intri u aici ghizdav vezi doamne sa imi tii mie predici.eu cred si sunt sigur ca am respectat toate regulile jocului fata de mulllltii alti daaa oricum ms pentru raspuns

Link to comment
Share on other sites

de ce e frate aiurea? intreb pentru nici macar nu stiu ce am facut sa primesc ban mie nu mi se pare deloc.putea sa mi se zice baaaa o sa primesti ban pentru: si era de ajuns,ce nu sunt discutii generale aici? generale ce inseaman la voi?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.