XxXxExtremexXxX Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Nick-ul tau: XxXxExtremexXxXLevel-ul detinut:10Nick-ul celui reclamat: LuciO descriere a situatiei: Faceam ture cu trucker si , deodata vine la mine sa ma opreasca la capat ca alftel imi da W3... Eu nu facusem nimic . Vreau dovezi , sa vad daca am gresit.Dovezi (poze, video, etc.): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trebor. Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Nick-ul tau: XxXxExtremexXxX Level-ul detinut:10 Nick-ul celui reclamat: Luci O descriere a situatiei: Faceam ture cu trucker si , deodata vine la mine sa ma opreasca la capat ca alftel imi da W3... Eu nu facusem nimic . Vreau dovezi , sa vad daca am gresit. Dovezi (poze, video, etc.): scuza-ma ca ma bag , dar are factiune , reclamal la factiunea din care face parte ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucistefan36 Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 scuza-ma ca ma bag , dar are factiune , reclamal la factiunea din care face parte ! Nu se face post aici reclama-ma la factiunea din care fac parte Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Ai primit raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.