exozz Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Nick-ul tau: Julio_MartiniLevel-ul detinut: 10Nick-ul celui reclamat: DragosTO descriere a situatiei: El mi-a oferit Banshee pentru Jester fara diferenta, eu ca un prost am acceptat sa facem schimbul si uite asa mi-am luat teapa.Dovezi (poze, video, etc.): /image/nq2rmwk5t/] /image/ewggjjmkx/] /image/qmue0xfdd/] /image/3mnqolhjl/] /image/l17ywveoh/] Link to comment Share on other sites More sharing options...
beCali Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Trebuia sa chemi un admin , ai facut reclamatia degeaba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian Hoffmann Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Trebuia sa chemi un admin , ai facut reclamatia degeaba ! Adica vrei sa spui ca DragosT nu pateste nimic?! :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeR Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 beCali a postat sa faca +1. Nu-l lua in seama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cloud. Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Mai controlati si voi forumul la reclamatii, ca Dragos asta mai are 2-3 reclamatii cu inselaciuni. Mai controlati si voi forumul la reclamatii, ca Dragos asta mai are 2-3 reclamatii cu inselaciuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 beCali, te rog sa nu mai postezi in reclamatiile ce nu au legatura cu tine. Julio_Martini - ti-ai primit masina inapoi. Data viitoare asteapta un admin cand faci afaceri pentru ca s-ar putea sa nu mai recuperezi nimic. DragosT - Ban permanent. Tequila - Ban 1 zi pentru ca a fost implicat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.