Laur.. Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Nick-ul tau:Stifler2Level-ul detinut: 10Nick-ul celui reclamat: FlorinLeon30O descriere a situatiei: Pai mergeam pe strada si deodata ma trezesc a vine FlorinLeon30 si spune sa trag pe dreapta l-am itrebat din ce motiv? a spus ca contra-sens dar defapt nu este asa ca eu am mers normal. am mai avut tangente cu acest baiat dar atunci a fost adevarat! Imi da wanted 3 si dupa ma duc sa ma predau la inchisoare vine si confisca licentaDovezi (poze, video, etc.): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trebor. Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Nick-ul tau:Stifler2 Level-ul detinut: 10 Nick-ul celui reclamat: FlorinLeon30 O descriere a situatiei: Pai mergeam pe strada si deodata ma trezesc a vine FlorinLeon30 si spune sa trag pe dreapta l-am itrebat din ce motiv? a spus ca contra-sens dar defapt nu este asa ca eu am mers normal. am mai avut tangente cu acest baiat dar atunci a fost adevarat! Imi da wanted 3 si dupa ma duc sa ma predau la inchisoare vine si confisca licenta Dovezi (poze, video, etc.): Scuza-ma ca ma bag , dar FlorinLeon30 are factiune din care face parte , dute si reclama-l acolo :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSmoke Posted June 21, 2013 Share Posted June 21, 2013 Ai primit raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.