Jump to content

Sugestie Tow Truck Company

Alex.Tkd
 Share

Recommended Posts

Sugestie - Tow Truck Company   

Buna ziua tuturor! Am facut acest topic cu scopul de a aduce ceva nou la server, ceva folositor. De multe ori ma plimbam pe strazile din Los Santos si Las Venturas si mai mereu drumul era blocat ce multe masini abandonate in mijlocul drumului.

Mecanicii nu prea se ocupa cu aceste masini abandonate deoarece treaba lor e sa faca bani, nu sa elibereze drumurile. Asa 

ca m-am gandit sa se faca o noua factiune pasnica, numita Tow Truck Company, care sa se ocupe cu tractarea masinilor.

Bineinteles, mecanicii nu vor mai putea da [/tow], decat daca fac parte din Tow Truck Company. Asa ca m-am gandit si la mecanicii civili si sugerez sa se adauce, pe langa [/service taxi] si [/service medic], comanda [/service mechanic] cu care sa chemi un mecanic.

Eu cred ca aceasta este o idee foarte buna pentru server si mi-as dori mult sa fie acceptata pentru ca asa civilii vor avea o factiune in plus unde pot aplica, iar  drumurile din San Andreas vor fii mai libere.

Am realizat prea tarziu ca nu aici se fac sugetii pentru SA:MP. Imi cer scuze pentru acest topic. Cer T/C.

Edited by Alex.Tkd

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.