Jump to content

[TUTORIAL] Cum sa schimbi font-ul din Chat Box.

MirceA
 Share

Recommended Posts

@: Este explicat pas cu pas. 8 pasi usori..

@@hammy: Sigur nu ai facut ceva bine. Probabil te-ai uitat doar dupa poze, sau la schimbarea cuvantului Arial ai facut ceva gresit. Reinstaleaza sa:mp-ul, apoi filmeaza cum incerci ca sa te pot ajuta.

@: Este explicat pas cu pas. 8 pasi usori..

@@hammy: Sigur nu ai facut ceva bine. Probabil te-ai uitat doar dupa poze, sau la schimbarea cuvantului Arial ai facut ceva gresit. Reinstaleaza sa:mp-ul, apoi filmeaza cum incerci ca sa te pot ajuta.

O sa iti dau filmarea prin PM , am windows xp si am schimbat eu interfata si tot la el sa arate ca 7 , dar are proprietatile la windows xp .

Interesant!

Salut, in ultimul timp am fost asaltat de mesaje de genul: "cum ai font-ul comic sans ms pe chat?", "cum ti-ai schimbat fontul?", "ce sa:mp ai?" etc..

Ca atare, am decis sa postez un tutorial in care am sa va arat cum va puteti schimba font-ul din chat box-ul de la SA:MP.

Inainte de a incepe, aveti nevoie de 2 soft-uri ce ne vor ajuta sa facem acest lucru. Acestea sunt Typograf si Hex Editor Neo.

DOWNLOAD:

Typograf

Hex Editor Neo

___________________________________________________________________________________________

1. Mai intai deschideti Typograf, apoi alegeti un font care va place. Sa zicem Comic Sans Ms.

yzIV2.png

2. Dati click dreapta pe numele font-ului, apoi apasati butonul Properties.

BbFKN.png

3. Dupa ce ati apasat pe Properties, vi se va deschide o noua casuta. Apasati butonul Rename.

nzsMp.png

4. In noua boxa aparuta, veti inlocui casuta New New Name cu noul nume al font-ului.

ATENTIE - noul nume al font-ului trebuie sa aibe exact 5 litere

rboj.png

5. Dupa ce ati apasat pe butonul Rename, salvati font-ul pe Desktop.

oerRq.png

6. De pe Desktop (sau de oriunde ati salvat font-ul), veti deschide font-ul si veti apasa pe install. -> Pentru Windows 7 / Vista / 8

XPANH.png

*Metoda precedenta se poate aplica pentru Windows 7 / Vista / 8. Pentru Windows XP, 98 intram in C:\Windows\Fonts si salvam font-ul acolo.

7. Acum puteti inchide Typograf si deschideti Hex Editor Neo. Apasati pe File -> Open -> Open File si deschideti fisierul samp.dll (aflat in folder-ul unde aveti instalat San Andreas, respectiv SA:MP).

tXRyc.png

8. Apasati combinatia de taste CTRL + F, apoi scrieti in noua casuta cuvantul Arial, pentru a va gasi acel cuvant. Dupa care, selectati linia respectiva, si dati click pe litera A pentru ca acea sageata verde sa apara pe litera A. Apoi, inlocuiti Arial cu numele font-ului vostru (in cazul nostru, Comic) dupa care intrati la File -> Save (sau CTRL + S) si deschideti SA:MP-ul (care trebuie sa fie inchis in tot acest timp).

5DhqU.png

____________________________________________________________________________________________________

REZULTATUL:

WN9f5.png

____________________________________________________________________________________________________

*Tutorial realizat de [seT]MirceA pentru www.buGGed.Ro*

Daca tu crezi ca te-am ajutat, nu ezita sa-mi dai un +1

Interesant!

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.