albertoalbert Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Nick-ul tau:SatanaLevel-ul detinut:12Nick-ul celui reclamat:GooDGame9O descriere a situatiei:Eu si un prieten din yakuza faceam mats,pe el l-am oprit, si ia luat carnet,dupa cand m-am intors la locul de mats mi-a spus sa opresc,dar nu facusem nimic(el era in masina cu unu din ballas,cred ca tine cu ballas) si a venit dupa mine a spus din nou sa opresc dar din moment ce nu facusem nimic....Mi-a dat w3...dupa w6 si mi-a dat tazer si mi-a confiscat carnet pe nedrept.Dovezi (poze, video, etc.): http://i.cubeupload.com/mp8285.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooDGame9 Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 1.Acel pleyeri care era cu mine pe G iam fost luat carnetu si statea cu mine. 2.Uite aicea dovada pentru ce tiam luat eu carnetu : 3.Uite aicea dovada pentru ce ai luat wanted 3 (neconformare ordin) : http://i.imgur.com/8HwXB8S.jpg 4.Uite aicea dovada pentru ce ai luat inca 4 wanted (kill cop) : 5.Reclamatia asta trebuia sa o faci la LSPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayaN Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 GooDGame9 face parte din Police departament, il reclami acolo. Ai circulat pe contra-sens, a acţionat corect, cel din ballas era afk, nu se observă nimic. Ti-a fost dat wanted pentru cop kill pentru că l-ai omorât, dovezile aduse de el dovedesc acel lucru. Să dea un admin T/C - GooDGame9 - nu primeşte nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZippoXV Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 GooDGame9 face parte din Police departament, il reclami acolo. Ai circulat pe contra-sens, a acţionat corect, cel din ballas era afk, nu se observă nimic. Ti-a fost dat wanted pentru cop kill pentru că l-ai omorât, dovezile aduse de el dovedesc acel lucru. Să dea un admin T/C - GooDGame9 - nu primeşte nimic. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.