Vlad vlad Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprian19 Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Ai topic in care dai REPLY pentru aplicatii, nu se creeaza un nou topic! Aplicatia ta sigur nu va fi luata in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endios Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Nickname:NeymarZEW Level:20 Nume real:Vlad Varsta reala:16 ani. De cand joci SA:MP:De aproximativ 2 ani. Numarul de warnuri(daca ai):- Factiuni anterioare (si rank-urile detinute acolo):Taxy Company (rank 1); News Reporter (rank 4); Corleone (rank 1). Motivul iesirii din ultima factiune:Am iesit din News Reporter pentru ca nu am mai vrut sa fac parte din acea factiune deoarece imi doresc enorm sa intru in politie. Ai mai fost in N.G.?:Nu. Daca da, de ce ai iesit?:- Esti de acord sa stai in National Guard 7 zile altfel FP?:Da. Esti de acord cu Regulile Generale cat si cu cele Interne?:Da. Cat timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore):Cel putin 10 ore. Stii sa intocmesti un Raport de Activitate?:Da. Esti pe Black-Listul undei mafii?:Nu. Cum te-ai descrie in realitate? (minim 25 cuvinte):Un adolescent matur, glumet, serios cand este nevoie, de inredere caruia nu-i plac minciunile, inselatoriile s.a., comunicativ si un sportiv de nota 10. Imi place foarte mult sa fac sport si ma intretin facand exercitii fizice cu haltere si cu aparate de facut muschi. De ce doresti sa intrii in National Guard?(minim 25 de cuvinte):Imi doresc extraordinar de mult sa intru in factiunea National Guard deoarece este o factiune foarte respectata (respectul este la maxim exact cum imi place mie), este legat de lucru in echipa ceea ce eu stiu sa fac, vreau sa prind infractorii cei rai care nu stiu alt ceva sa faca decat rau. Poza /stats :http://imageshack.us/photo/my-images/850/vjk.png/ aplicatile NG se fac aici: http://bugged.ro/topic/317-national-guard-aplicatii/page-92?do=findComment&comment=147467 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.