andreimihait Posted June 22, 2013 Share Posted June 22, 2013 Nick: deiu.$m3k3ru.Level: 6Descriere problema: Am vrut sa vand o masina cu 4,600,000$ si celui care am vrut sa o vand a zis sa scriu /sellcarto 13 45 , deci sa ii vand masina cu 45$. Nu am fost sigur ca v-a fii o inselatorie, dar a fost. El a zis ca daca scriu asa el face cumva o oferta si eu accept baii. Eu am pierdut 4,600,000$ si vreau sa se faca dreptate. Cel caruia i-am vandut masina cu 45$ are nick: george black. Va rog faceti dreptate si faceti cumva sa imi recuperez banii deoarece am muncit mult pentru 4,600,000$. Va voi fi recunoscator. Multumesc de intelegere.Dovezi: http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/gallery/5uc5536q/fde373b8/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 23, 2013 Share Posted June 23, 2013 george_black - primeste ban 7 zile pentru inselatorie. Ti-ai primit masina inapoi. Data viitoare cand mai dai /sellcarto aiurea nu o sa mai fi ajutat sa-ti recuperezi banii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.