Jump to content

Reclamatie Gaza


Iva

Recommended Posts

Nick-ul tau: IVAZEW
Level-ul detinut: 21
Nick-ul celui reclamat: Zet Gaza
O descriere a situatiei: Am pus din greseala 110k la casa in loc de 11kk el a vazut ca e casa 110k si a luat-o.. iar cerut cei 11kk daca macar vrea sa o i-a si a iesit de pe server... Din cauza acestor copii multa lume se lasa de sa-mp
Dovezi (poze, video, etc.):

http://www.imagehosting.ro/images/412sa_mp_152.png
http://www.imagehosting.ro/images/336sa_mp_148.png

http://www.imagehosting.ro/images/818sa_mp_147.png

Link to comment
Share on other sites

Gaza esti o scarba de om,asa i'ai facut si lu un coleg care vroia sa faca schimb si ai venit cu rpd ca retardatu si ai furato.Si dupa mai zici dc te jignesc oamenii.HUA CAINE,MERITI BAN PERMANENT PT ASTA,ESTI LA A 2 ABATERE.

Link to comment
Share on other sites

Gaza de ce iti place sa iti faci dusmani? Daca sunteti de acord si cadeti la o intelegere... de ce nu te tii de ea? Iti pui in cap tot serveru pentru 11kk? Esti un copil. Te'am citit de cand te'am vazut prima data. Din pacate romania e plina de copii ca tine... parsivi si profitori... Stiu ca e criza... dar crede'ma ca o sa ajungi mult mai bine daca esti om. Cauta in dex cuvantul onoare. Nu inteleg... joci ca sa furi? Suntem o comunitate... jucam sa ne simtim bine cu totii. Si apare cate unu ca tine si strica chefu tuturor. Ce rost are sa fi cel mai smecher dar sa te urasca toti? Eu as simti ca joc degeaba. Eu joc ca sa imi fac prieteni si sa pierd vremea. Nu ca sa fur, sa mint, sa pacalesc, sa trag tepe doar ca sa ajung bine. Nici in real-life nu e bine sa faci asa, dar macar acolo castigi ceva... pentru ca lumea e vasta. Aici ce ai castigat? 11kk? Cu ce pret? E ca si cum ai fura de la un coleg de liceu. Afla toti si nu iti e bine. Tu nu esti om. Tu nu ai un viitor in comunitatea asta. Cu atitudinea asta nu o sa ajungi mare lucru nici in viata. O fi ea Romania vai de capu ei, dar lipsa de educatie si caracterul slab de care dai dovada doar aminteste asta. De aia cred strainii ce cred despre noi. Copiii fura acum pe samp si ajung mai tarziu sa fure in real-life. Ca asa sunteti educati de mici. Stiu ca cel mai probabil o sa incepi sa injuri pe aici si sa faci pe maturu, asta e. Sper doar sa iti amintesti cuvintele astea mai tarziu. Nu e bine. Pace.

Link to comment
Share on other sites

E clar, asta nu merita sa mai joace pe server.

1. "Fura" o casa pusa in vanzare cu 1$ pentru afaceri.
2. Isi da demisia din PD si isi face de cap cu DM/DB/Wanted.
3. "Fura" din nou o casa pusa in afacere.

Si mai vroia sa intre si in Hitman. Si-a pierdut sansa.

Link to comment
Share on other sites

Nu a incalcat nicio regula cumparand o casa pusa spre vanzare cu acea suma.

Daca ati fi discutat dinainte legat de suma pe care vrei sa vinzi casa, si ai fi adus dovezi, altfel ar fi stat treburile.

Cand faceti afaceri chemati admini, mai ales ca acum suntem mai multi.

 

.t/c.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.