Jump to content

Hitman Agency - Regulament General / Basic rules


iSmoke

Recommended Posts

ezsOI2v.png
                                                                       
REGULI GENERALE:
 
1.Hitman Agency este cea mai mare Agenție de asasini. Ea se ocupă cu rezolvarea contractelor într-un mod cât mai silențios și cât mai rapid.
 
2.Hitman Agency nu este o facțiune în care abuzezi de /undercover, faci DM, injuri sau iți bați joc. In cazul în care se intâmplă așa ceva vă veți pierde șansa de a mai intra în Agenție.
 
3.Este strict interzis ca un Hitman să facă DM aiurea sau să provoace conflicte. Membrii care fac DM sunt pedepsiți cu Faction Warn. Membrii care fac DM în masă sunt demiși.
 
4.Screenshot-urile pentru Raportul de activitate se fac prin lunetă. De asemenea, pentru fiecare contract efectuat sunteți obligați sa faceți screenshot, ca în cazul unei eventuale plângeri să nu fiți considerați DM-iști și sancționați ca atare.Cine nu respectă această regulă nu i se va lua în considerare Raportul de activitate.
 
5.Este interzis să rămâneți AFK cu /undercover ON. Cei ce vor fii prinși, vor fii sancționați cu Faction Warn.
 
6.Cine își descoperă identitatea când este /undercover ON este pedepsit cu Faction Warn. Aveti obligația de a avea /turn off atunci când rezolvați contracte, riscați Faction Warn! Dacă primiți sms în momentul în care rezolvați un contract, contractul respectiv va fi anulat, chiar dacă aveți /turn off calls. 
 
7.DM-ul între membrii facțiunii fără un scop anume (antrenamente, teste, jocuri, etc.) se pedepsește cu Faction Warn.
 
8.Membrii care sunt prinși în HQ PoliceDepartment cu /undercover ON sunt pedepsiți cu Faction Warn.
 
9.Daca vor exista conflicte între membrii Agenției întotdeauna Directorul îi va sancționa. Este obligatoriu sa aveți screenshoot împotriva celui care a început conflictul.
 
10.Cei care fac off topic pe forum primesc Faction Warn. Scrieți pe forum doar când aveți ceva important de spus și nu pentru +1 post.
 
11.Cei care fac spam pe /f sunt sancționați cu o amendă de 350.000$.
 
12.Membrii care fac DM in masă, înjură sau încalcă regulamentul grav vor fii demiși pe loc și adăugați pe Black List-ul Agenției, indiferent de vechimea pe care o au în Agenție.
 
13.Nu aveți voie să țineți un contract dacă sunteți la Jail sau AFK. Abaterea de la această regula se pedepsește cu 350.000$ amendă.
 
14.Inactivitatea mai mare de 3 zile fără învoire este pedepsită cu demitere.
 
15.Pentru membrii de rank 5 ședințele nu sunt obligatorii decât în cazul în care doresc să primească salariile, SOTW, AOTM, sau dacă liderul anunță faptul că dorește și prezența acestora.
 
16. Atunci când închizi telefonul (/turn off) sau îți ascunzi identitatea (/undercover) pentru a rezolva un contract trebuie să te asiguri că nu mai este nimeni pe lângă tine. De preferat este să activezi /undercover în HQ, în momentul în care ești în hely (în aer), sau în locuri nepopulate, pentru a fi sigur că nu îți vede nimeni identitatea. Abaterea de la această regulă poate fi sancționată cu FactionWarn!
 
17. Membrii care nu au skin-ul potrivit pentru rank-ul lor, primesc amendă 350k la prima abatere, mai apoi, dacă problema ia amploare, agentul este sancționat cu FW.
 
18. Membrii de rank 1 sunt obligati sa faca un raport de minim 20 de contracte (indiferent daca au sau nu Faction Warn), abaterea de la aceasta regula se pedepseste cu demiterea din factiune.
 
 
REGULI LEGATE DE CONTRACTE SI REZOLVAREA LOR:
 
1.Când doriți să rezolvați un contract trebuie să folosiți urmatoarea comandă:/gethit.
 
2.Toate contractele trebuie indeplinite într-un mod cât mai silențios, de la distanță minimă de 100m ca victima să nu vă vadă. Asasinii care rezolvă contracte sub 100m primesc FW si amenda 500k.
 
3.Distanța minimă pentru membrii de rank 4 este de 150m iar rezolvarea contractelor sub această limită duce la plătirea unei amenzi de 1kk. Distanța minină pentru membrii de rank 5 este de 180m iar rezolvarea contractelor sub această limită duce la plătirea unei amenzi de 1.5kk. (Orice contract sub limitele precizate va fi sancționat, indiferent că este pus sau nu la raport.)
 
4.Nu aveți voie să efectuați un contract de la distanțe mici. Contractele se rezolvă de la distanțe mari ca victima să nu vă vadă.
 
5.Nu aveți voie sa efectuați mai mult de 5 contracte pe ora. Cei ce îndeplinesc mai mult de 5 contracte pe oră, nu primesc rank up și sunt sancționați cu Faction Warn.
 

6.Nu aveți voie sa îndepliniți un contract dacă ținta este într-un loc aglomerat. Așteptați până ce ținta pleacă într-un loc retras și acționați silențios.

 
7.Comanda /undercover este folosită doar în timpul efectuării unui contract. Nu aveți voie să abuzați de /undercover.
 
8.Aveți voie să pătrundeți forțat in HQ-urile facțiunilor, doar atunci când victima se află înăuntru și este AFK. Atunci când intrați forțat in HQ-uri trebuie să vă asigurați că nu veți fii văzuți de nimeni. Dacă nu sunteți siguri că victima este AFK sau că nimeni nu este în jur, așteptați până ce victima părăsește HQ-ul sau folositi /cancelhit. Cei care intră abuziv în HQ-uri vor fii sancționați cu Faction Warn.
 
9.Cine nu are /undercover ON în timpul efectuării unui contract este pedepsit cu Faction Warn.
 
10.Dacă în timp ce voi efectuați un contract, Poliția vă somează să vă predați, sunteți obligați să scoateți /undercover, să vă predați și să renunțați la contract, folositi /cancelhit. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
 
11.Nu aveți voie să vă anunțați victima că are contract. Deasemenea, nu aveti  voie sa dati detalii despre contractul vostru unui jucator, doar membrilor din factiune(daca este necesar). Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn până la demiterea din Agenție.
 
12.În cazul în care victima este în Jail, asteptați până ce iese sau în caz că este AFK folositi /cancelhit. Nu aveți voie să efectuați contracte in Jail. Abaterea de la această regula se pedepsește cu Faction Warn.
 
13.În cazul în care victima se află la event, așteptați până ce iese din încapere. Abaterea de la această regulă se pedepsește cu Faction Warn.
 

14. Nu aveți voie să rezolvați contractele de la sol, decât în situațiile în care victima este într-o zonă fără clădiri, astfel încât să vă determine să rezolvați contractul de la sol. (situații foarte puține) Contractele se rezolvă doar cu elicoptere de tip sparrow/maverick pentru a fi cât mai silențioși, iar victima și ceilalți playeri să nu vă vadă.

 

 
REGULI LEGATE DE ANUMITE SITUATII INTALINTE LA REZOLVAREA UNUI CONTRACT:
 

1. Daca un asasin este descoperit de catre tinta in momentul in care incearca sa rezolve contractul pe ea, el are tot dreptul de a o asasina cat mai repede cu orice tip de arma si sa dispara de la locul crimei imediat. Contractul nu se va pune la raport.

 

2. Daca asasinul are martori oculari in momentul in care rezolva un contract(exeptie facand politistii, daca vine un politist la voi in momentul efectuarii contractului trebuie sa va predati) sau un anumit jucator il deranjeaza facand DM pe el, injurandu-l, etc., el are tot dreptul sa il/ii asasineze pe respectivul/respectivii cat mai repede cu orice tip de arma apoi sa dispara de la locul crimei imediat. Contractul nu se va pune la raport.

 

Situatile de la regulile 1 si 2 trebuie sa se intample foarte rar si in caz de reclamatie sa aveti dovezi (de preferat video), altfel veti fi sanctionati cu Faction Warn.

 
 
 
Arme și folosirea lor:
 
>Sniper - Este folosit de la distanțe mari pentru ca victima să nu vă vadă. Nu aveți voie să ucideti victima de la distante mici cu Sniper.
>Cuțit - Aveți voie să îl folosiți doar în interiorul unei INCAPERI.Trebuie sa va asigurati ca toti jucatorii inclusiv tinta sunt AFK inainte sa rezolvati contractul.Nu se fac contracte cu knife afara.
>SD Pistol - Aveți voie să îl folosiți doar după ora 22:00 până la 8:00 (dimineața) când ținta este afk în stradă. Trebuie să vă asigurați că nu sunteți văzuți de nimeni, eventual să fiți sigur că strada/locul în care vă aflați este liber. 
 
Contractele îndeplinite cu alte arme se consideră DM aiurea, iar membrii sunt sancționați ca atare.
Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...
 • 6 months later...
 • 3 weeks later...
 • 2 weeks later...

Schimbata putin regula aceasta:

 

1. Daca un asasin intampina probleme in rezolvarea unui contract( tinta se afla in locuri aglomerate; tinta se afla intr-o contiuna miscare, etc.) ii poate cere ajutorul altui coleg asasin pentru al ademeni intr-un loc mai retras sau pentru al face sa stea pe loc. Dar toate aceste lucruri trebuie sa se intample FOARTE RAR SI FOARTE DISCRET FARA CA TINTA SA AFLE CA ARE CONTRACT. Asasinul care ofera ajutor ii poate da /sms victimei sub diferite pretexte pentru a o face sa se opreasca sau poate merge la tinta pentru a o putea chema intr-un loc mai retras. Se poate folosi orice metoda DISCRETA de catre asasin pentru a putea ajuta la rezolvarea contractului.

 

2. Daca un asasin este descoperit de catre tinta in momentul in care incearca sa rezolve contractul pe ea, el are tot dreptul de a o asasina cat mai repede cu orice tip de arma si sa dispara de la locul crimei imediat. Contractul nu se va pune la raport.

 

3. Daca asasinul are martori oculari in momentul in care rezolva un contract(exeptie facand politistii, daca vine un politist la voi in momentul efectuarii contractului trebuie sa va predati) sau un anumit jucator il deranjeaza facand DM pe el, injurandu-l, etc., el are tot dreptul sa il/ii asasineze pe respectivul/respectivii cat mai repede cu orice tip de arma apoi sa dispara de la locul crimei imediat. Contractul nu se va pune la raport.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Adăugate reguli noi: 

16.Membrii agenției au obligația de a anunța pe /f când iau un vehicul al facțiunii.

17.Pentru membrii de rank 5 ședințele nu sunt obligatorii decât în cazul în care doresc să primească salariile, SOTW, AOTM, sau dacă liderul anunță faptul că dorește și prezența acestora.
Link to comment
Share on other sites

 • 6 months later...
 • 1 month later...
 • 1 month later...
 • 6 months later...
 • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.