Mariusz Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Nick-ul tau: MariuszLevel-ul detinut: 10Nick-ul celui reclamat: viciuO descriere a situatiei: Am stat 1 sapt in fbi am facut cerere azi si eu am intrat miercurea trecuta si am luat fp 15/15 Dovezi (poze, video, etc.): Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaGiCoNs Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Nick:MariuszVarsta reala:13Level:9Nick-uri anterioare:Poza cu /stats: Check in gameFactiuni anterioare (si rank`urile detinute acolo): Grove street 2-3-4Esti de acord sa stai 14 zile in factiune iar daca nu sa fi demis cu 15/15FP?: DaEsti de acord ca daca esti prins ca dai /clear fara acordul subliderului/ liderului sa fi demis cu 15/15FP?: DaAi invatat regulamentul?: DaSti sa lucrezi in echipa?: DaCum te-ai descrie in realitate?:Amuzant,Educat,prietenosDe ce iti doresti sa intri in FBI?: (minim 20 cuvinte): Liderul TAXI nu vrea sa-mi dea uninvite 0/0 FP si imi doresc sa intru F.B.I sa scapam de infractori si linistea pe server Aici se vede clar ca trebuia sa stai 14 zile nu 7 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 ok ok retrag cererea ca stiam ca la toate factiunile 1 sapt dar m-am inselat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.