Martaz. Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nick-ul tau: Martaz.Level-ul detinut: 15Nick-ul celui reclamat: St3llsTuO descriere a situatiei: Trebuia sa facem o "afacere", cik imi da bullet pe casa mea + 10kk . Mi-a zis cum facem, i-am dat casa pe 1$, pe urma am mers la banca, sai dau banii...cik dute rpd, si ce credeti? A iesit din Samp, si sa pus pe /turn off.... Omu a vazut ca nu a PATIT NIMIC GAZA si CONTINUA SI EL SA FACA LA FEL ! Scapati in plm de asemenea oameni !!! Imi vreau banii (15kk pe casa) sau casa !Dovezi (poze, video, etc.): /image/hz1nn5o0n/] /image/v4h5t9hw7/] /image/hou53t9ef/] /image/6qngzda6v/] EDIT: VA ROG SA VERIFICATI CONTURILE BEEDBOYY SI ST3LLSTU !!!! PRESIMT CA SUNT UNUL SI ACELASI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versu Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Am fost martor cand a dat /quit.Da este unu si acelasi.Nu credeam ca St3llsTu va da teapa.sa inteleg ca pe 'St3llsTu' da tepe si isi transfera pe 'beedboyy' tot ce fura ia de pe ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniis. Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Frate învătati-vă minte ODATĂ să nu faceti schimb , daţi Banii jos şi gata! Nu ai cu cine să faci schimb!!! Copii treziti-vă! Şi analizaţi întâi omu şi apoi vedeţi dacă puteţi avea încredere în el pt a face schimb..:) SUCCES LA TOŢI CEI CE FAC SCHIMBURI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iva Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 clar .... si mie si tie ce sa le faci frate.. copii tot copii mor javrele raman javre pana mor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 N-ai ce sa le ceri... Sper ca ia si shad9w masuri... Si sa ne recuperam, tu casa, eu bulletu (sau banii) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colake Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Si mie a incercat saimi faca lafel dar am intrat in masina si era cu /givekey data. O mizerie de om Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 St3lIsTu - primeste ban 1 zi. beedboy - primeste avertisment. Ti-ai primit casa inapoi. Data viitoare asteapta un admin sau s-ar putea sa nu iti recuperezi bunurile. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.