Jump to content

Reclamatie Rayan wanted aiurea 2


EliteDark

Recommended Posts

Nickul meu : Darkellite

Nickul celui reclamat: Rayan

 

Nu stiu ce are cu mine ,  .  La fel eram pe autostrada si era un civil langa el pe care l-am impuscat. El imi da taze si apoi wanted 3 pentru attack cop. Ba chiar zicea ca are si poza in care l-am atacat. Vreau sa vad si eu unde il atac pe el.

http://imageshack.us/photo/my-images/401/lph.png/

 

Dupa cum puteti observa armura lui este full ,  iar la mine in poza apare ca am tras intr-un civil si in nici un caz in el.  Va rog sa rezolvati problema asta multumesc.

 

 

Am downloadat poza  postata de rayan si am dat zoom la maxim. Se poate observa ca pusca mea nu e indreptate spre el ci spre un civil .  In poza mea apare cum eu am omorat un civil si nu pe el.  Daca trageam spre el cum specifica , gloantele trebuiau sa se vada in el , sau sange sau cv sau nu stiu. Oricum se vede clar ca nu in el am tras.

Link to comment
Share on other sites

Eram 100% că o să faci DM pe mine, dea accea m-am dus şi cu imaginea intoară-n spate.Tu tot timp-ul ai find pe mine şi tragi de la distanţă.

Pentru că ti-am fost luat drogurile, te-ai gândit să faci DM pe mine.

Uite poza şi se vede că armura nu este full, e scăzută de tine: http://i2.minus.com/iJZPXbEaXWRcc.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.