Deiu95 Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nick-ul tau:Deiu95Nick-ul celui reclamat:BOGHYZEWDetalii (+ poze, video, etc.):I-am facut reclamatie lui Mazze iar boghy evita sa raspunda la ea + mazze mai vine cu un comentariu destul de patetic zicand ,citez : "Frate cei cu filmarea aia de 10 secunde? De unde nu stiu eu ca nu eram la war, filmeaza si tu mai mult, daca vrei sa imi faci o reclamatie." Cer sanctionarea acestui lider deoarece evita invetibilul. Mai jos voi pune video in care mazze imi ataca colegii si boghy evita sa raspunda la reclamatie. EDIT 1:Ce dovada sa iti aduca?Mi-a omorat colegu degeaba,facand DM aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1996 Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nick-ul tau:Deiu95 Nick-ul celui reclamat:BOGHYZEW Detalii (+ poze, video, etc.):I-am facut reclamatie lui Mazze iar boghy evita sa raspunda la ea + mazze mai vine cu un comentariu destul de patetic zicand ,citez : "Frate cei cu filmarea aia de 10 secunde? De unde nu stiu eu ca nu eram la war, filmeaza si tu mai mult, daca vrei sa imi faci o reclamatie." Cer sanctionarea acestui lider deoarece evita invetibilul. Mai jos voi pune video in care mazze imi ataca colegii si boghy evita sa raspunda la reclamatie. Mazz[E] a fost sanctionat ceva mai tarziu , deoarece am asteptat o dovada de la el + nu au trecut 48 de ore pentru a avea un motiv de reclamatie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Bogdan Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Mazz[E] a fost sanctionat ceva mai tarziu , deoarece am asteptat o dovada de la el + nu au trecut 48 de ore pentru a avea un motiv de reclamatie ! Avea motiv de reclamatie, deoarece daca doveziile sunt mai vechi de 48 de ore nu sunt luate in calcul , Boghy nu mai umbla cu smecheri de genul, sa te reclame lumea dupa 48 de ore cand dovezile nu mai sunt valabile ?? :) Nice Try Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan1996 Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Avea motiv de reclamatie, deoarece daca doveziile sunt mai vechi de 48 de ore nu sunt luate in calcul , Boghy nu mai umbla cu smecheri de genul, sa te reclame lumea dupa 48 de ore cand dovezile nu mai sunt valabile ?? :) Nice Try Dark eu chiar nu stiu ce te bagi si tu ? Nu ai ce face eu nu ma bag peste posturile tale nu te mai baga nici tu peste posturile mele + stim amandoi ca reclamatia nu isi avea rostul pentru ca voi ati inceput sa trageti cand noi pregateam baricada dar noroc ca nu am avut dovezi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 BOGHYZEW - nu primeste nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.