SucAAr Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nick-ul tau: SucAAr666Nick-ul celui reclamat: martazewDetalii (+ poze, video, etc.): Intr-o singura fraza, a facut doua greseli : http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/e8pkhkydz/ - O seara buna buGGed, La revedere Secret,Time! 1- Stiu ca se pune litera mare la inceput de propozitie, nume personale, etc, nicidecum in mijlocul propozitiei, dupa virgula: buGGed, La revedere ( puteti observa ca " La " nu e nume, oras, etc ) ( daca zicea " La Revedere " , mai ziceam ca urmeaza un tipar, cu litera mare prima litera de la fiecare cuvant, dar nu era nici un tipar ) 2 - Stiu ca se lasa spatiu dupa ce pui virgula, nu scrii urmatorul cuvant langa virgula : Asa a scris el: Secret,Time . ( fara sa lase spatiu intre " , " si Time ) Asa e varianta corecta : Secret, Time / Secret , Time ( Secret, (spatiu) Time / Secret(spatiu) , (spatiu) Time ) Un exemplu chiar din regulamentul de /live News Reporters: Intrebarea nr.7: Iti mai aduci aminte cum ai aflat de SA:MP? daca da, cum? Intrebarea nr.9: Te uiti la TV? Daca da, ce post urmaresti cel mai mult? Intrebarea nr.15: In ce factiune ti-ai dori sa faci parte, si in care ai stat cel mai mult? Puteti observa cum se lasa spatiu intre " , " si urmatorul cuvant. Puteti observa ca NU se scrie niciodata cu LITERA MARE dupa " , ". @Marta , nu sunt cel mai inteligent si nici lider la News Reporters nu vreau, nu sunt laudaros ca tine sau sa ma cred superior altora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Esti cel mai "inteligent" jucator de pe aceasta comunitate. Meriti lider la News Reporters. PS: Cand voi lasa liderul' (peste 3/4 luni) am sa te propun Lider. <joke> (nuainiciosansa) - ciu[z] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Martaz - nu primeste nimic pentru 2 greseli pe live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.