WeBBstEr Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Nick-ul tau: WeBBstErLevel-ul detinut: 7Nick-ul celui reclamat:Alex.Tkd O descriere a situatiei: http://bugged.ro/topic/16723-reclamatie-webbster-dm-si-limbaj/ Uitati aici pt ce m-a reclamat.Deci, trebuia sa merg pana la bank sa vad masina cuiva.Intru in masina si nu apuc sa scriu /lock pt ca vine asta si imi fura masina.L-am mai scos odata afara si nu am apucat sa scriu lock dinou pt ca iar m-a scos.Atunci m-am dat jos la el si lam batut si l-am si injurat.Dupa accea vine el mare si tare sa faca post pe forum ca l-am batut aiurea si l-am injurat.Dar am facut-o cu un motiv.Voi ce ati face daca traba sa mergeti iute sa vedeti masina lu' unu si vine un altul si te scoate afara si apoi face si post ca tu esti de vina asa numa ca te-a apucat.Judecati voi daca credeti ca nu am dreptate. Dovezi (poze, video, etc.): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafia Posted June 25, 2013 Share Posted June 25, 2013 Ai dreptate...Pur si simplu ignora-l,de ce merita sa te enervezi pentru un derbedeu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex.Tkd Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Frate, pentru furt tastezi frumos [/call 112] si vorbesti cu politia. In viata reala cand cineva iti fura masina ce faci?: 1.Suni la politie si el va avea de suferit. 2. Mergi dupa el, il omori si apoi tu vei avea de suferit. Se pare ca tu ai ales varianta a 2-a in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shad0w Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Nu ai nicio dovada ca s-a intamplat ce ai zis tu mai sus. Limbajul vulgar este sanctionat indiferent de motiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.