Jump to content

Reclamatie - Dark.666 - Lasa subliderul sa raspunda la aplicatii

[PGL]CraZy

Recommended Posts

Nick-ul tau: [PGL]CraZy
Nick-ul celui reclamat:  DraKe, fiindca raspunde la aplicatii desii are rank 6.
Detalii (+ poze, video, etc.): Deci, DraKe are rank 6 in Ballas si, raspunde la aplicatii, eu stiu de cand eram in Grove Street Rank 6, si vroiam sa raspund la aplicatii, atunci mi`a dat PM un admin ca nu pot raspunde la aplicatii. 

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/f061u07dt/

Nick-ul tau: [PGL]CraZy

Nick-ul celui reclamat:  DraKe, fiindca raspunde la aplicatii desii are rank 6.

Detalii (+ poze, video, etc.): Deci, DraKe are rank 6 in Ballas si, raspunde la aplicatii, eu stiu de cand eram in Grove Street Rank 6, si vroiam sa raspund la aplicatii, atunci mi`a dat PM un admin ca nu pot raspunde la aplicatii. 

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimg ]/image/f061u07dt/

Stiu ca esti  invidios deoarece ai cersit rank si nu ai primit, iar apoi ai dat /quitgroup, hai sa dau un citat din reg liderilor

• Reguli forum

-Doar liderul este in masura sa ia o decizie in legatura cu un membru, si doar el raspunde in topicul cu plangerile catre membri (exceptie in departamente, unde se fac foarte multe plangeri), sau in topicul de aplicatii.

-Se pune pe BlackList doar pe baza unor dovezi, si doar pentru motive clare precum DM sau insulte/jigniri.

Nu aveti voie sub nicio forma sa inventati un motiv pentru a pune pe cineva pe BlackList.

Pentru orice alt motiv, acestuia i se face o plangere pe forum in categoria 'Complaints'.

-Nu mutati topicuri importante in "cosul de gunoi" precum 'aplicatii X', 'cereri demisii', 'poze X' din categoria factiunii doar pentru a face alte topicuri pe acelasi subiect. exista butonul de 'Edit', nu trebuie sa fiti owner-ul fiecarui topic.

-Nu aveti voie sa bagati in factiune fara o cerere facuta pe forum in topicul de aplicatii al factiunii.

Scrie undeva ca Rank 6 nu are voie sa recruteze?? daca eu nu pot intra din motive tehnice, atunci de ce se mai numeste co-lider ????

In regulament scrie ca doar liderul poate raspunde la reclamatii, nu la  aplicatii, Crazy invidia ta e grea, deoarece eu nu dau rank pe cersite, asta e

Nu este prima reclamatie care o faci fara rost si sper sa fi sanctionat pe forum

@@crazy daca Liderul ia permis acest lucru el are voie sa raspunda.

In caz ca Liderul are o perioada de inactivitate, probleme personale, etc.. inseamna ca mafia respectiva nu mai trebuie sa recruteze?

Drake are dreptul sa raspunda la Aplicatii, insa daca face vreo greseala Liderul va fi sanctioant.

@, nu scrie nicaieri asta dar nu vreau sa mai vad asa ceva. Ai fost pus ca si lider pentru a lua cele mai grele decizii, unele din ele sunt aplicatiile. Doar tu raspunzi acolo.

Dark.666 nu primeste nimic de data asta.

@@crazy daca Liderul ia permis acest lucru el are voie sa raspunda.

In caz ca Liderul are o perioada de inactivitate, probleme personale, etc.. inseamna ca mafia respectiva nu mai trebuie sa recruteze?

Drake are dreptul sa raspunda la Aplicatii, insa daca face vreo greseala Liderul va fi sanctioant.

Cand esti inactiv nu recrutezi. Cat sa fii inactiv, un an? daca e inactiv 1-2-3 saptamani, e lider degeaba si e inlocuit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.