AleXuTzU Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Nickname:[sFR]AleXuTzU Level:7 Nume real:Alex Varsta reala:13 ani De cand joci SA:MP:1 an Numarul warnuri:1 Factiuni anterioare:Nu am fost in nici o factiune deoarece nu joc de mult timp pe acest server Motivul iesirii din ultima factiune:Nu am iesit din nici o factiune deoarece nu am fost in niciuna De ce doresti sa intri in National Guard:Pentru ca vreau sa incerc ceva nou si as vrea sa le fac munca mai usoara celor din National Guard Esti de acord sa stai in National Guard timp de 7 zile altfel fp:Desigur Esti de acord cu regulile Generale cat si cu cele interne:Desigur Cat timp petreci pe SA:MP fara AFK:Cand am timp liber ma joc numai pe SA:MP Poza/stats: http://i45.tinypic.com/347iv6d.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Jaks Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Tocmai tiai ratat toate sansele de a face parte din NG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.