Qiuu Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 (edited) Shad9w:Asculta prietene la mineOrice ai incerca sunt cu ochii pe tineTe cam uiti atent la serveru' meuAi grija fraiere ca ai prins tupeu(bis 2)Cine se da la buGGed al meuSigur este derbedeuAsculta-ti bine ce va spunCa ma stie lumea toata ca-s nebun!(bis 2)Tibi:Vad ca te cam ticaiesti la serveru' meuAi grija tatane ca esti derbedeuIti dau ban de sari in sus si tiam mai spusCa daca ma strasezi si nu ma lasiBan permanent, si poti sa te lasi!Ai grija cum faci ca stiu bine ce urmarestidaca te mananca pielea vezi k o patestiNu cauta c-o gasesti mai bine te ustestiDak apuc sa beau iti dau ban permanent si pe sus te iau.Shad9w:N-am chef de scandal dar n-ai scapatAi mare noroc ca la host nu ai umblat.Ia-ti viteza fraiere de langa mineSi lasa-mi serveru'-n pace k nu e de tine!(bis 2)Cine se da la femeia meaSigur isi face beleaAsculta-ti bine ce va spunCa ma stie lumea toata ca-s nebun!(bis 2)Asculta prietene la mineOrice ai incerca sunt cu ochii pe tineTe cam uiti atent la femeia meaAi grija fraiere ca dai de belea!(bis 2)Cine se da la buGGed al meuSigur este derbedeuAsculta-ti bine ce va spunCa ma stie lumea toata ca-s nebun!(bis 2) Atentie ! este o parodie si trebuie tratata ca atare !Sursa: Cristian Rizescu feat. Mr. Juve - Ai grija fraere. Edited February 15, 2013 by qiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaGiCoNs Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Fara numar XD XD XD XD =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibi Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 "Vad ca te cam ticaiesti la serveru' meu" :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdean Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 (edited) wtf? :)))))))) era vorba de femeie? sau de bugged? vezi ca le-ai amestecat Edited February 15, 2013 by Bogdean Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyfly Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 tare :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sound Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Talent la 50cent :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciu Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Good :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis_TM Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 tare :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qiuu Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 "Vad ca te cam ticaiesti la serveru' meu" :huh: Adica are bucurii la server, un hacker care vrea sa il sparga dar nu ii iese :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martaz. Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Nu imi plac pupincuristii, si consider ca acest topic este de acest gen. Deci, nu imi place ce-ai incercat tu sa faci. enjoY~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tudy1995 Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Pana mea viata merge inainte dar tu tot cioara ai ramas :)) Jmk melodia !!! Cioara - glume dale noastre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qiuu Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 Nu imi plac pupincuristii, si consider ca acest topic este de acest gen. Deci, nu imi place ce-ai incercat tu sa faci. enjoY~ Eu nu stiu de ce comentezi aiurea. In primul rand era doar ceva "amuzant" despre server, ce vrei sa fac? imnul lui Martaz atot puternicul? acum pe bune. In al doilea rand care ti-e rostul aici? dute si veziti de treaba ta ca prea mult de bagi peste altii si esti un nimeni ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Nu prea au iesit rimele bine, ai cam amestecat serveru cu femeia lu Shad9w.. dar merita citit.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
settings Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 asteptam videoclipul :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBoRn Posted February 19, 2013 Share Posted February 19, 2013 Tare ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qiuu Posted February 19, 2013 Author Share Posted February 19, 2013 asteptam videoclipul :> uite-l : http://www.youtube.com/watch?v=CyNCMApo6bk =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts