PoRtUgHeZu Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Nickname: PoRtUgHeZu Serverul pe care joci: Red Bugged De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Ma lasasem de Sa-MP Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Experienta din TAXI. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Acest server imi facuse o impresie buna si am decis sa ma reapuc de joc. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: A evoluat destul de mult de la ultima mea vizita, aceasta fiind dupa deschiderea serverului red.bugged. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: TAXI, aceasta a fost prima mea factiune de pe acest server, si cea in care am crescut. Cati ani ai si unde locuiesti?: 17 ani, Ploiesti Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Da, clasa a XI a. Ce alte jocuri joci?: LoL ; GTA V ; FIFA. Ai altceva de adaugat? : Portu is here!! Quote
Recommended Posts