Pandele. Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 1. In ce consta acest event?R: Eu o sa fac un stunt cu NRG sau Infernus-ul, o sa fac poza cand sunt pe cladire sau orice altceva s-o postez aici. In functie de dificulatea stunt-ului premiul o sa varieze.2. Care sunt regulile acestui event?R: Regulile sunt simple, doar trebuie sa faci stunt-ul dupa care sa faci o poza cand esti pe NRG-500/Infernus pe cladirea respectiva.3. Cu ce vehicul trebuie sa fac acest event?R: O sa mentionez eu cu ce vehicul trebuie sa efectuati stunt-ul. Daca stunt-ul este efectuat cu un vehicul diferit fata de cel metionat de mine, poza nu se ia in considerare.4. Daca mi-a cazut NRG-500 / Infernus-ul jos, dar eu sunt pe cladire se pune?R: Nu, poza se anuleaza, trebuie sa fii pe vehicul mentionat de mine pentru a castiga premiul cel mare.5. Am voie sa fac cu orice vehicul stunt-ul?R: Nu, doar cu vehiculul metionat de mine.6. Cum o sa primesc premiul?R: Premiul se va primii prin comanda [/transfer].7. Care este perioada in care se adauga noi stunt-uri?R: Stunt-urile vor fi adaugate saptamanal. (o poza pe saptamana).8. Se vor adauga si 2 stunt-uri pe saptamana?R: Daca stunt-ul precedent este efectuat rapid exista posibilitatea de a adauga un alt stunt mult mai curand.9. Exista si premiul II sau III?R: Nu.10. O sa ne arati cum se realizeaza stunt-ul?R: Daca nu avem un castigator, da.11. In ce zi se va adauga stunt-ul nou?R: La fiecare inceput de saptamana. (Duminica seara sau Luni seara) 12. Care este premiul? R: Premiul consta intre 300.000$ (stunt simplu) / 500.000$ (stunt mediu) / 1.000.000$ (stunt dificil) Primul stunt o sa fie postat maine seara (duminica). Quote
Recommended Posts