Moreanu George Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Salutări Bugged! Probabil mulţi aţi văzut videoclipuri pe youtube cu mafioţii de pe bugged, ce au scris pe spate "aim.exe" "10/10" "3/3" şi tot aşa, aşa că m-am gandit să vă arat şi vouă cum să faceţi, nu ştiu dacă mai este un astfel de tutorial pe forum, dar nu am plagiat. Dacă nu înţelegeţi ceva, vă ascult. Sper că v-am fost de folos, dacă apreciaţi like/+1. Baftă. 5
easyw0w Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Dacă îl modifici în paint, mărimea fișierului va fi mai mare decât cea a originalului și o să-ți dea erroare când intri în joc.
Moreanu George Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Dacă îl modifici în paint, mărimea fișierului va fi mai mare decât cea a originalului și o să-ți dea erroare când intri în joc. Eu nu am avut nicio problemă, pentru că i-am dat export cu .png, nu am primit nici crash, nici nimic.
Moreanu George Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 GG folositor. GG. Gg Vă mulţumesc.
KingZone Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Vreau sa te intreb ceva :D Skin-ul ti-l vede toata lumea?
George Barbu Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Vreau sa te intreb ceva :D Skin-ul ti-l vede toata lumea? Nu, doar tu il vezi.
Moreanu George Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Vreau sa te intreb ceva :D Skin-ul ti-l vede toata lumea? Cum spune şi Raheem, doar tu îl vezi.
DanIeLLs Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 de unde pot face rost de un skin ca sa pot sa-l modific? da si mie unu pliz ai +1
stunqu Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Cand fac faza cu textul pe spatele skinului si bag skinu, in joc nu mi se vede textul. Vreo rezolvare?
Recommended Posts